Ο ρόλος της Βουγιουκλάκη "έπαθλο" σε talent show;

06.11.2013
Τι το ήθελα να δω τα πρωτοσέλιδα σήμερα το πρωί που έβρεχε και γλίστραγε κιόλας παραπάνω, παραλίγο να χάσω την ισορροπία μου με αυτό που διάβασα.

Σύμφωνα με την Espresso, λοιπόν, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ετοιμάζει ένα μιούζικαλ για το θέατρο, βασισμένο στη ζωή και την καριέρα της εθνικής μας σταρ.

Τώρα θα αναρωτιέσαι: Ποιά ηθοποιός θα «τολμήσει» να την υποδυθεί; Όλοι θυμόμαστε τι «άκουσε» η Κατερίνα Παπουτσάκη όταν πριν από 5 χρόνια πρωταγωνιστούσε στο χωρίς επιτυχία σίριαλ «Έχω ένα μυστικό» με θέμα πάλι τη ζωή της Αλίκης.

Όσο κι αν προσπαθούσε η νεαρή ηθοποιός να είναι πειστική στο ρόλο της Αλίκης -ήταν σαφές σε όποιον παρακολουθούσε το σίριαλ-, από μόνο του δεν αρκούσε κάτι τέτοιο και τελικά, η συνταγή δεν πέτυχε. Αυτό ήταν ακόμα πιο σαφές στον τηλεθεατή.

Ε, λοιπόν, αυτή τη φορά το ρόλο δε θα τον υποδυθεί κάποια γνωστή στο ευρύ κοινό ηθοποιός. Αντιθέτως, σύμφωνα με την Espresso, το πιο πιθανό είναι να δημιουργηθεί ένα ειδικό talent show για να βρεθεί ένα καινούριο κι άφθαρτο πρόσωπο.

Τις οντισιόν θα μπορεί να τις παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό και γιατί όχι, να ψηφίσει στο τέλος, την ιδανική πρωταγωνίστρια.

«Τα πράγματα είναι ακόμα υπό σκέψη, δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτή την παραγωγή θα υπάρχουν νέα πρόσωπα», δήλωσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην εφημερίδα.

Τώρα εάν υποψιαστώ ο δόλιος ο Αλικοφαν ότι στις τηλεοπτικές οντισιόν θα στήνονται στην ουρά φιλόδοξες νεαρές ηθοποιοί και θα τραγουδάνε η μία μετά την άλλη το «νιαου νιαου βρε γατούλα», το «τράβα μπρος» ή ακόμα χειρότερα το «θάλασσα πλατιά», λες να το αντέξω; Ούτε οι καρεζικοί δεν το θέλουν αυτό.

Νικόλας Εμμανουήλ