Ο Κρουζ υπερασπίζεται τη σχέση του με τη Σούρι

06.11.2013
Αποφεύγει να μιλά για τα προσωπικά του, όμως να που ο διάσημος ηθοποιός χρειάστηκε να μιλήσει για τις ικανότητές του ως πατέρας.

Ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) χώρισαν το καλοκαίρι του 2012, πολιτισμένα και ανώδυνα, έχοντας και οι δύο ως πρωταρχική τους έννοια το καλό της μοναχοκόρης τους, Σούρι (Suri).

Από εκείνη τη στιγμή γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά, μερικά από τα οποία δεν "σήκωσε" ο 51χρονος σταρ, ο οποίος και μήνυσε για $50 εκατομμύρια τα περιοδικά "Life & Style" και "In Touch" που υποστήριξαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι εκείνος είχε "εγκαταλείψει" την κόρη του μετά τον χωρισμό από τη μητέρα της.

Η δίκη αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη και σε αυτή τη φάση της, ο Κρουζ χρειάστηκε να κάνει μερικές δηλώσεις, τις οποίες έχει στη κατοχή του το δίκτυο Radar και τις δημοσιεύει.

"Δεν έχω κόψει τη Σούρι με κανέναν τρόπο από τη ζωή μου –ούτε φυσικά, ούτε συναισθηματικά, ούτε οικονομικά, ούτε με κανέναν άλλον τρόπο. Ενώ είμαι σίγουρη ότι στην κόρη μου λείπω όταν δεν είμαι μαζί της (όπως μου λείπει και εμένα), είναι ένα πολύ χαρούμενο παιδί, έχουμε μια υπέροχη σχέση και μοιραζόμαστε χαρούμενα τηλεφωνήματα", δήλωσε ο Κρουζ τονίζοντας ότι ακόμη και στις περιόδους όπου εκείνος δούλευε στην άλλη άκρη του ωκεανού και δεν είχε τη δυνατότητα να βλέπει την 8χρονη κόρη του πρόσωπο με πρόσωπο, εκείνοι "ήταν (και συνεχίζουν να είναι) απίστευτα κοντά".

"Όπως αποδεικνύουν περίτρανα τα πολυάριθμα emails που αντάλλαξα με τη μαμά της Σούρι εκείνη την περίοδο, υπήρξα διαρκώς παρών στη ζωή της", υπογραμμίζει στη γραπτή δήλωσή του ο Τομ Κρουζ, ο οποίος μόνο μία φορά είχε μιλήσει για τον χωρισμό του από τη Χολμς τονίζοντας ότι "δεν το περίμενε καθόλου".

Όσο για την πρώην σύζυγο; Εκείνη βρίσκεται στη Νότια Αφρική για τα γυρίσματα της ταινίας "The Giver" και λίγες μέρες πριν από την ημερομηνία που θα σήμανε την έβδομη επέτειο γάμου της με τον Κρουζ, η Κέιτι ποστάρει χαρούμενες φωτογραφίες της στο Twitter.

Ζ. Κ.