Η σέξι διάδοχος της Γκαρθ σκανδαλίζει ολόγυμνη

06.11.2013
Χωρίς εσώρουχα περπάτησε στο κόκκινο χαλί πρεμιέρας η Τζέιμι Αλεξάντερ (Jaimie Alexander) σε μια από τις πιο προκλητικές δημόσιες εμφανίσεις… γενικώς.

Η 29χρονη ηθοποιός που διαδέχτηκε την Τζένι Γκαρθ (Jenny Garth) στην αγκαλιά του Πίτερ Φασινέλι (Peter Facinelli) μετά το διαζύγιό τους, πρωταγωνιστεί στην ταινία "Thor: The Dark World" στο πλευρό των Κρις Χέμσγουορθ (Chris Hemsworth), Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) και Άντονι Χόπκινς (Anthony Hopkins) μεταξύ άλλων.

Στην πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο El Capitan στο Χόλιγουντ, η όμορφη Τζέιμι εμφανίστηκε αποφασισμένη να κόψει την ανάσα όλων των παραβρισκόμενων. Και, όπως μπορείτε να δείτε και ιδίοις όμασι… τα κατάφερε απόλυτα.

Η Αζαρό τουαλέτα που επέλεξε, άφηνε με καλλιτεχνικό τρόπο ακάλυπτα μεγάλα σημεία του σώματος, εμπρός και πίσω, μην επιτρέποντας καμία αμφιβολία για το αν φορούσε ή όχι εσώρουχο.

Κάτι ανάλογο -αλλά στο πιο... σεμνό (!) του- είχε κάνει και η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) πριν από μερικούς μήνες, και είχε φάει μέγα κράξιμο...

Η νεαρή ηθοποιός πάντως πόζαρε γεμάτη αυτοπεποίθηση στον φακό μόνη και με το υπόλοιπο καστ της ταινίας, ενώ ο καλός της δεν τη συνόδευε αυτή τη φορά.

Όσο για την "Κέλι" του Μπέβερλι; Ε… δεν θα την καμάρωσε κιόλας, παρόλο που και εκείνη έχει βρει ξανά τον έρωτα στην αγκαλιά του Μάικλ Σίμπο (Michael Shimbo).
Ζ. Κ.