Οι Κίμυε κάνουν μήνυση για τον αρραβώνα

01.11.2013
Μετά τις χαρές έρχονται τα… δικαστήρια για το φρεσκοαρραβωνιασμένο διάσημο ζευγάρι.

Πριν από λίγες μέρες ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) έκανε μια πρόταση γάμου σκέτη υπερπαραγωγή στην αγαπημένη του Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) ενώ όλος ο κόσμος τον είδε να γονατίζει μπροστά της μέσα από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Όπως προκύπτει, όμως, ο σωστός όρος είναι "διέρρευσε" καθώς το ζεύγος όχι μόνο δεν είχε δώσει έγκριση για κάτι τέτοιο, αλλά αντίθετα το είχε απαγορεύσει ρητά.

Και τώρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Το επίμαχο βίντεο διέρρευσε ο ιδρυτής του YouTube Τσάντ Χάρλεϊ (Chad Hurley), ο οποίος το ανέβασε στη νέα πλατφόρμα του MixBit –καθαρά και μόνο για διαφήμιση όπως υποστηρίζουν οι Κίμυε.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του διάσημου ζεύγους, ο Χάρλεϊ δεν ήταν καλεσμένος στην εκδήλωση, όμως καθώς επέμενε πολύ να παραβρεθεί, τον άφησαν, όχι όμως πριν τον βάλουν να υπογράψει ένα σύμφωνο εμπιστευτικότητας με το οποίο μάλιστα τον έβαλαν και να φωτογραφηθεί!

Εκείνος δεν συμμορφώθηκε, ανέβασε το βίντεο και τώρα αντιμετωπίζει τη μήνυση των Κίμυε, οι οποίοι λέγεται ότι είναι εξοργισμένοι. Η συνέχεια, στα δικαστήρια.

Στο μεταξύ, η 33χρονη Καρντάσιαν αποκάλυψε περιχαρής πως έχασε και τα 26 κιλά που είχε πάρει απ ό την εγκυμοσύνη της.
Ζ. Κ.