Ντάγκλας: Το μυστικό τηλεφώνημα της Ζέτα-Τζόουνς

01.11.2013
Το διάσημο ζεύγος παραμένει σε διάσταση, όμως μάλλον αρχίζει να φαίνεται ένα "φως στην άκρη του τούνελ".

Η είδηση ότι ο Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas) και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta Jones) χωρίζουν ήρθε το καλοκαίρι και ξάφνιασε γιατί παρόλα τα "ζητήματα" που προφανώς υπήρχαν ανάμεσά τους, εκείνοι έδειχναν πάντα να βρίσκουν τον τρόπο να τα ξεπερνούν.

Η αλήθεια είναι πως από εκείνη τη στιγμή οι δύο βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιοί δεν έχουν εμφανιστεί μαζί, ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα.

Την περασμένη εβδομάδα όμως, καταγράφηκε κάτι σημαντικό για τη σχέση των δύο συζύγων.

Όπως μεταφέρουν πηγές στης στήλης Confidenti@l των New York Daily News', λίγο πριν ο 69χρονος σταρ περπατήσει στο κόκκινο χαλί, χτύπησε το κινητό του. Ο Ντάγκλας ζήτησε συγνώμη γιατί "έπρεπε να το απαντήσει". Ήταν η γυναίκα του.

"Του τηλεφώνησε για να του ευχηθεί καλή επιτυχία", μεταφέρουν μάρτυρες προσθέτοντας ότι ο Ντάγκλας έκλεισε το τηλέφωνο λέγοντας: "Ευχαριστώ γλυκιά μου".

"Ο μόνος λόγος για τον οποίο η Κάθριν δεν συνόδεψε τον Μάικλ στη συγκεκριμένη πρεμιέρα είναι γιατί δεν ήθελε να συγκεντρώσει εκείνη την προσοχή που θα έπρεπε να ήταν όλη επάνω σε εκείνον και τη δουλειά του", συνεχίζουν οι πηγές συμπληρώνοντας ότι στο πάρτι μετά την πρεμιέρα ο Ντάγκλας δεν σταματούσε να λέει πώς η συμφιλίωση είναι θέμα χρόνου για εκείνον και την αγαπημένη του.

Ζ. Κ.