Βαρδής: Μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα του

18.10.2013
Έξι μήνες μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αντώνη Βαρδή και τη σοβαρή επέμβαση στο κεφάλι, ο γιος του Γιάννης μιλάει για την κατάσταση του πατέρα του.

Ο γιος του μεγάλου συνθέτη βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου δίσκου της Νατάσας Θεοδωρίδου, όπου ο Βαρδής είναι ο συντελεστής, αλλά απουσίαζε από την εκδήλωση. Και όπως εξήγησε ο Γιάννης, ο πατέρας του δεν είναι ακόμη σε θέση να βρίσκεται με τόσο κόσμο.

«Ο πατέρας μου είναι απών γιατί πρέπει να είναι ξεκούραστος. Είχε μια περιπέτεια με την υγεία του. Αναρρώνει, είναι σε καλό δρόμο αλλά δεν μπορεί να είναι με πολύ κόσμο ακόμα. Πρέπει να είναι ξεκούραστος» δήλωσε χαρακτηριστικά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Κι εξήγησε πώς είναι σήμερα η κατάσταση του πατέρα του. «Έχουν περάσει σχεδόν έξι μήνες. Έκανε τις θεραπείες του, έχει πολύ καλή ψυχολογία. Είναι με ανθρώπους που πραγματικά τον αγαπάνε. Είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι, και πιστεύω ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι όλα ξεκίνησαν μετά από ένα επιληπτικό σοκ. «Τρέξαμε στο νοσοκομείο, του έκαναν εξετάσεις. Φύγαμε πήγαμε Γερμανία. Βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς, του έκαναν μια επέμβαση στο κεφάλι και από εκείνη τη στιγμή και μετά είναι στη φάση ανάρρωσης. Έκανε χημειοθεραπεία και ακτινοβολία, και από εκεί και πέρα είναι θέμα χρόνου να ανακτήσει τις δυνάμεις του».