Πόλεμος στο Grey's Anatomy: Μέρεντιθ εναντίον Ίζι

08.10.2013
Επίθεση στην πρώην συμπρωταγωνίστριά της, Κάθριν Χέιγκλ (Katherine Heigl) εξαπόλυσε ξαφνικά η Έλεν Πομπέο (Ellen Pompeo).

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 200 επεισοδίων της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς "Grey's Anatomy" και της ίδιας ως "δρ. Μέρεντιθ Γκρέι" η Πομπέο απάντησε ερωτήσεις για δύο από τους αρχικούς πρωταγωνιστές τις σειράς που όμως… έφυγαν νωρίς, ανοίγοντας μέτωπα!

Ο λόγος για τον Αϊσάια Γουάσινγκτον (Isaiah Washington) που ενσάρκωνε τον δρ. Πρέστον Μπερκ, σύντροφο της κολλητής της Μερ, δρ. Κριστίνα Γιανγκ –κατά κόσμον Σάντρα Ο (Sandra Oh)- και την Χέιγκλ, η οποία το 2008 είχε εκφραστεί άσχημα για το σενάριο της δημιουργού Σόντρα Ράιμς (Shonda Rhimes) και έφυγε για να κάνει καριέρα στον κινηματογράφο.

"Λαβωμένα αισθήματα, σε συνδυασμό με στιγμιαία επιτυχία και παχυλές επιταγές έβγαλαν τα πράγματα εκτός ελέγχου", δήλωσε η 44χρονη Πομπέο μιλώντας στη New York Post τονίζοντας ότι όσο πιο κοντά παρακολουθούσε την κατάσταση με το Αϊζάια και την Κέιτι, τόσο πιο πολύ συγκεντρωνόταν στη δουλειά της εκείνη.

"Μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει γιατί θέλησε να φύγει –όταν κάποιος σου προσφέρει $12 εκατομμύρια για μια ταινία και είσαι μόνο 26 χρονών. Όμως το πρόβλημα με την Κέιτι ήταν ότι δεν έπρεπε να είχε ανανεώσει το συμβόλαιό της. Γιατί υπέγραψε, πήρε μεγάλη αύξηση και μετά προσπάθησε να φύγει από το σόου. Και μετά η καριέρα στον κινηματογράφο δεν ήρθε ποτέ", συνέχισε η Έλεν η οποία συνεχίζει τον ρόλο της στο Σιάτλ Γκρέις για 10η σεζόν.

Η αλήθεια είναι πως σε δεδομένη στιγμή και η ίδια η Χέιγκλ έχει παραδεχτεί πως μετάνιωσε που παράτησε το σόου, όμως άλλο να λες κάτι μόνος και άλλο να σου το... τρίβουν στη μούρη!

Απάντηση από τους άμεσα θιγόμενους δεν υπάρχει. Τουλάχιστον ακόμη…

Ζ. Κ.