Άιρλαντ Μπόλντουιν: η έκπληξη στο νεογέννητο

26.08.2013
Πώς υποδέχτηκε τη νεογέννητη αδελφή της μόλις μόλις έφτασε στο σπίτι από το μαιευτήριο;

Η είδηση της γέννησης κυκλοφόρησε μέσω Twitter από την ίδια τη Χιλάρια Τόμας (Hilaria Thomas) την Παρασκευή: "Καταχαρούμενοι σας ανακοινώνουμε τη γέννηση της κόρη μας Κάρμεν Γκαμπριέλα (Carmen Gabriela). Είναι απολύτως τέλεια", έγραψε συγκεκριμένα η 29χρονη σύζυγος του Άλεκ Μπόλντουιν (Alec Balwin) και δασκάλα της γιόγκα.
Φωτογραφίες του ζευγαριού τους δείχνουν την ώρα που έφταναν στο σπίτι τους στο Μανχάταν, με το νεογέννητο κουκουλωμένο με μια ροζ κουβερτούλα.
Η Κάρμεν είναι το πρώτο παιδί του ζεύγους που παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2012. Επίσης, είναι το πρώτο παιδί της Χιλάρια, αλλά το δεύτερο για τον 55χρονο ηθοποιό που έχει ακόμη μια κόρη, την Άιρλαντ Μπόλντουιν από τον γάμο του με την Κιμ Μπέισινγκερ (Kim Basinger).
Μάλιστα, η 17χρονη Άιρλναντ φαίνεται να είναι εξίσου ενθουσιασμένη με τη γέννηση της αδελφής της, καθώς έσπευσε να της ευχηθεί με ένα ιδιαίτερο τρόπο:
"Έχεις γεννηθεί σε μια θεότρελη οικογένεια. Θα περάσουμε τέλεια μαζί. Σου υπόσχομαι ότι θα είμαι στο πλευρό σου ό,τι κι αν γίνει!", της έγραψε σε ένα ανοιχτό γράμμα προειδοποιώντας το μωρό για τη ζωή του σ' αυτό το σπίτι.