Σπίαρς: Έφυγε από το X Factor πριν τη διώξουν

10.01.2013
Άκουγε πολλά περί… απόλυσης τον τελευταίο καιρό η 31χρονη σταρ και αποφάσισε να την "κάνει" μόνη της.


Η εμφάνιση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) στην κριτική επιτροπή του φετινού αμερικανικού X Factor ξεκίνησε με πολύ υψηλές προσδοκίες όμως κατέληξε ως "η υπέρτατη απογοήτευση" ιδιαίτερα για τα μεγάλα αφεντικά και τον Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) ο οποίος λέγεται ότι παραδέχτηκε –με μεγάλη του στεναχώρια- ότι ο θησαυρός ήτο… άνθραξ!

Και καθώς οι συζητήσεις για τον δεύτερο κύκλο του σόου είχαν αρχίσει να φουντώνουν χωρίς το όνομα της Μπρίτνεϊ να ακούγεται κάπου, εκείνη λέγεται ότι αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να μην περιμένει την κατραπακιά.

"Οι παραγωγοί είχαν ήδη αποφασίσει ότι δεν την ήθελαν για την επόμενη σεζόν κυρίως επειδή αποδείχτηκε απίστευτα βαρετή. Το ίδιο και τον Λ. Α. Ρέιντ (LA Reid)", μεταφέρουν πηγές επιβεβαιώνοντας ότι τελικά η Σπίαρς τους ενημέρωσε ότι δεν έχει καμία διάθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό της.

Βέβαια, ανεξάρτητα από την "αποτυχία" ο λογαριασμός της σταρ αβγάτισε κατά $15 εκατομμύρια από αυτή της τη συμμετοχή, που δεν το λες και άσχημο!

Κατά τα άλλα, η Σπίαρς δεν βιώνει και την καλύτερη περίοδο της ζωής της αφού εκτός από τα επαγγελματικά, ούτε στα προσωπικά φαίνεται να της πηγαίνουν και πολύ καλά τα πράγματα.

Ο αρραβώνας της με τον Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) όχι μόνο δεν φαίνεται να προχωρά σε γάμο, αλλά φήμες τον θέλουν να διαλύεται οσονούπω. Δεν μπήκε με το δεξί το 2013 για τη Σπίαρς. Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα στην πορεία.

Ζ. Κ.