Σέριλ Κόουλ: Ξεπέρασα την απιστία με... βιταμίνες

08.10.2012
Έχουν περάσει δύο χρόνια από τον χωρισμό της διάσημης τραγουδίστριας από τον Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole) και τώρα αποκαλύπτει πι τη βοήθησε αυτές τις δύσκολες στιγμές.


Μόλις έμαθε ότι ο αγαπημένος της σύζυγος την είχε απατήσει, η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) ένιωσε ότι χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και στράφηκε στα ηρεμιστικά για να μπορέσει να λειτουργήσει.

Όμως, όπως αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία της με τίτλο "Σέριλ: η ιστορία μου" (Cheryl: My Story) η 29χρονη σταρ βρήκε παρηγοριά και στις "μαγικές ενέσεις βιταμινών που έκανε στον ποπό της".

Σε κάποιο απόσπασμα του βιβλίου, η Σέριλ θυμάται επίσης τι έκανε μόλις έμαθε πρώτη φορά ότι ο Άσλεϊ είχε κοιμηθεί με μία κοπέλα στο Λας Βέγκας –γιατί μετά προέκυψαν και άλλα ονόματα.

Πριν αρχίσει να κλαίει απαρηγόρητα, η Κόουλ παραδέχτηκε ότι "τον χτυπούσε, τον κλωτσούσε, τον γρατζουνούσε στο πρόσωπο και τον έσπρωχνε σαν τρελή".

Μετά την πρώτη έκρηξη, η Σέριλ πήγε σε μια φίλη της να μείνει, η οποία μόλις την είδε τρόμαξε.
"Ήμουν ακόμη σε σοκ και δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Είχα ανάγκη ιατρική βοήθεια και πήρα τα χάπια που μου έγραψαν", εξήγησε η τραγουδίστρια τονίζοντας όμως πως τίποτα δεν μπορούσε να την κάνει να νιώσει καλύτερα.

Στη συνέχεια έφυγε για ένα ταξιδάκι στην Ταϊλάνδη όπου επί δύο μέρες κοιμόταν συνέχεια και αμέσως μετά καθόταν σε μια ξαπλώστρα κοιτάζοντας τη θάλασσα χωρίς να ξέρει ποια είναι και τι νιώθει.

"Είχε σπάσει η καρδιά μου, αλλά ποια ήμουν χωρίς τον Άσλεϊ στο πλευρό μου; Ήξερα ότι τον αγαπούσα και δεν ήθελα να τελειώσει ο γάμος μου", παραδέχεται η Σέριλ η οποία τον τελευταίο καιρό έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του χορευτή Τρε Χόλογουεϊ (Tre Holloway).

Ζ. Κ.