Μίλα Κούνις: Η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη

08.10.2012
Η 29χρονη ηθοποιός ποζάρει προκλητικά για το τελευταίο τεύχος του "Esquire" αποδεικνύοντας ότι μόνο χαριστικά δεν κέρδισε τον πιο πρόσφατο τίτλο της.


Οι αναγνώστες του δημοφιλούς αντρικού περιοδικού ψήφισαν και αποφάνθηκαν ότι η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) είναι η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Και για του λόγου του αληθές, η νεαρή ηθοποιός πέταξε τα ρούχα της σε μια φωτογράφηση που εντυπωσιάζει.

Ωστόσο, στη συνέντευξη που παραχώρησε με την ευκαιρία, φάνηκε ότι κατά βάθος, η Μίλα παραμένει προσγειωμένη.

"Αυτό που κάνω και αυτό που είμαι είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Και έτσι θα είναι πάντα. Αυτό που συμβαίνει με τους περισσότερους ανθρώπους είναι ότι ξεχνούν ποιοι είναι και γίνονται αυτό που θέλουν ή αυτό που οι άλλοι νομίζουν για εκείνους", παραδέχεται η Κούνις ξεκαθαρίζοντας ότι αντίθετα με τους περισσότερους συναδέλφους της που τελικά μπερδεύονται και υιοθετούν την εικόνα που τους δίνουν τα ΜΜΕ, εκείνη καμαρώνει ότι παραμένει ο εαυτός της.

"Πάντως, εγώ έχω διαχωρίσει τις δύο αυτές ζωές μου, μάλλον ασυναίσθητα", συμπλήρωσε η Μίλα, η οποία αυτό τον καιρό έχει βρει τον έρωτα στην αγκαλιά του πάλαι ποτέ συμπρωταγωνιστή της στην τηλεοπτική επιτυχία "That ‘70s Show" και "πρώην κύριο Ντέμι Μουρ" (Demi Moore), Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher).

Μάλιστα οι φήμες θέλουν τον 35χρονο ηθοποιό να ετοιμάζει χριστουγεννιάτικη πρόταση γάμου, ενώ το ζευγάρι λέγεται ότι έχει ήδη "βάλει μπρος" για παιδί…

Ζ. Κ.