Γωγώ Φαρμάκη: Τι λέει για την αδελφή της Όλγα;

08.10.2012
Από σαράντα και βάλε κύματα πέρασε η σχέση της Όλγας και Γωγούς Φαρμάκη. Πριν από ένα χρόνο περίπου η Γωγώ τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι...

.. από πυροβολισμό στον οποίο εμπλέκεται ο τότε σύντροφος της Όλγας, Αλέξανδρος Αγγλούπας. Η Γωγώ μάλιστα για δύο εβδομάδες ήταν σε καταστολή, έμεινε για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο, ενώ υποβλήθηκε σε έξι(!) χειρουργεία. Η νεαρή ηθοποιός έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και βγήκε μεγάλη νικήτρια, όμως τον πρώτο καιρό δίπλα δεν είχε την αδελφή της, Όλγα με την οποία ήταν αχώριστες.

Εκείνη, είχε πάρει το μέρος του πρώην συντρόφου της κάτι που πίκρανε την μικρότερη αδελφή της. Μάλιστα είχε μιλήσει σχετικά σε συνέντευξή της. Ωστόσο, ο καιρός είναι ο καλύτερος «γιατρός» και οι δύο αδελφές άφησαν στην άκρη αυτά που τις χώριζαν (χώρισε και η Όλγα με τον Αγγλούπα) και πλέον είναι αυτοκόλλητες όπως τον παλιό καλό καιρό.

Και για το μόνοιασμα αυτό μίλησε η Γωγώ η οποία όπως εξηγεί σε κυριακάτικη εφημερίδα, δεν κρατά κακία στην αδελφή της. «Είμαστε καλά με την Όλγα. Περάσαμε μία κρισούλα αλλά ευτυχώς είμαστε καλά», δηλώνει χαρακτηριστικά στην Real News.

Και συνεχίζει: «Δεν μπορώ να της κρατήσω κακία με τίποτα. Είναι η αδυναμία μου. Παρόλο που είμαι μικρότερη, πάντα εγώ την πρόσεχα πιο πολύ».