Μας συστήνεται η πανέμορφη κόρη του Ιατρόπουλου

08.10.2012
Πατέρας μίας 22χρονης καλλονής κόρης είναι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η οποία μάλιστα βαδίζει στα υποκριτικά χνάρια του.

Και είναι αλήθεια ότι λίγοι ήξεραν για την Μαρία, αφού μέχρι πρότινος ζούσε στη Θεσσαλονίκη με τη μητέρα της και τον τελευταίο καιρό κατέβηκε στην Αθήνα, προκειμένου να δουλέψει ως ηθοποιός. Έτσι, στην τελευταία της (και από τις σπάνιες) δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του πατέρα της όσοι τους είδαν μαζί, απόρησαν ποια είναι η όμορφη νεαρή κοπέλα.

Ο Ιατρόπουλος πόζαρε με καμάρι δίπλα στην Μαρία με την οποία η σχέση τους (όπως δηλώνει η ίδια) είναι έντονη. «Η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι άλλοτε τρυφερή και άλλοτε συγκρουσιακή. Μια σχέση που χαρακτηρίζει δύο εκρηκτικές προσωπικότητες αλλά πάντα σχέση αγάπης. Υπάρχουν φορές που τον συμβουλεύομαι, αλλά δεν με αγχώνει καθόλου που είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης. Πολλά παιδιά καλλιτεχνών χάραξαν το δικό τους δρόμο στην Τέχνη και κάποιες φορές το οικογενειακό όνομα λειτούργησε σαν βαρίδι», δηλώνει στην Espresso.

Η Μαρία είναι από τον πρώτο γάμο του Ιατρόπουλου, ενώ έχει καλές σχέσεις με τη νυν σύζυγό του, Μαρία Εγγλέζου: «η μητέρα μου είναι ο μεγαλύτερος μάγκας που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Μια γυναίκα απίστευτα δυναμική, πετυχημένη στη δουλειά της και την οικογένεια της, ευαίσθητη και τρυφερή, εντυπωσιακά κομψή, το απόλυτο θηλυκό. Η σχέση μου με την τωρινή του σύζυγό, είναι μια σχέση αμοιβαίας κατανόησης, εκτίμησης και συμπάθειας. Σέβομαι απόλυτα τις επιλογές των άλλων, όπως θέλω να σέβονται και εκείνοι τις δικές μου».