Η Ριάνα τα κατάφερε: Χώρισε ο Κρις Μπράουν

04.10.2012
Από εδώ το πήγαινε από εκεί το έφερνε, τελικά τον χώρισε τον άνθρωπο και τον κράτησε για τον εαυτό της…


Φαίνεται ότι η Ριάνα (Rihanna) όχι μόνο έχει αφήσει οριστικά πίσω της το "ατυχές" γεγονός του ξυλοδαρμού της από τη Κρις Μπράουν (Chris Brown) αλλά τον ξαναπήρε στην αγκαλιά της.

Προφανώς έχουμε να κάνουμε με έναν μεγάλο έρωτα –ή μια πολύ αρρωστημένη σχέση- πάντως κατά τα φαινόμενα οι δύο τραγουδιστές είναι και πάλι μαζί, αν και όχι επίσημα.

Οι φήμες που τους ήθελαν όλο και πιο συχνά να διασκεδάζουν σε διάφορα νάιτ κλαμπ με κοινές παρέες επιβεβαιώθηκαν από φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Twitter και τους δείχνουν μαζί στο κλαμπ Griffin της Νέας Υόρκης.

Αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν ότι οι δύο σταρ ήταν πολύ θερμοί μεταξύ τους ανταλλάσσοντας διαρκώς αγκαλιές και φιλιά.

Τώρα το "θεματάκι" της σχέσης που φαίνεται ότι επισήμως είχε τους τελευταίους μήνες ο Μπράουν λύθηκε, αφού η Καρουές Τραν (Karrueche Tran) δεν άντεξε τις κουτσουκέλες του και τον παράτησε μια για πάντα.

Οι κακές γλώσσες έφερναν τον Μπράουν να "παίζει" με μια διαφορετική γυναίκα κάθε εβδομάδα –εκτός της νόμιμης Καρουές και της Νο1 παράνομης Ριάνα φυσικά.

Όταν όμως αποδείχτηκε –μέσω Twitter και πάλι- ότι την ίδια μέρα ο πονηρούλης Κρις είχε συναντηθεί και με τις δύο "επώνυμες" αγάπες του, ε, αυτό η Τραν δεν το άντεξε και του κούνησε το μαντηλάκι.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε αν η Ριάνα πάρει την απόφαση να εμφανιστεί και δημοσίως μαζί με τον πρώην αγαπημένο της, τον οποίο έχει επανειλημμένα παραδεχτεί ότι δεν έχει σταματήσει ποτέ να αγαπά.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε τους δύο τραγουδιστές σε παλιότερη κοινή τους εμφάνιση.

Ζ. Κ.