Κάμερον Ντίαζ: "Νιώθω πολύ καλύτερα στα 40"

03.10.2012
Πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στον κόσμο που αποδεικνύει περίτρανα το γνωστό ρητό για το… παλιό κρασί.


Η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) ποζάρει σε μια άκρως σέξι φωτογράφηση για το περιοδικό "Esquire" και ταυτόχρονα παραδέχεται ότι "στα 40 νιώθει πολύ καλύτερα από ό,τι ένιωθε στα 25". Και φαίνεται…

"Για πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι ικανοποιημένη. Νιώθω τόσο ενθουσιασμένη! Το ότι μεγαλώνω είναι το πιο ωραίο κομμάτι στη ζωή μου", παραδέχεται ώριμα η Κάμερον τονίζοντας την ευγνωμοσύνη που νιώθει γιατί τώρα γνωρίζει περισσότερο και καλύτερα τον εαυτό της ενώ την ίδια στιγμή αντιλαμβάνεται καλύτερα ό,τι συμβαίνει γύρω της.

Η Ντίαζ 40άρισε τον Αύγουστο και παρά το ότι δεν έχει κάποια σταθερή σχέση αυτό τον καιρό, δεν αποκλείει το γεγονός να γίνει μάνα κάποια στιγμή.

Όσο για τον γάμο; Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ, η Κάμερον απάντησε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι "Είναι έξυπνη".

Βέβαια αμέσως μετά το διόρθωσε εξηγώντας ότι πρόκειται για κάτι πολύ δύσκολο που προφανώς δεν της τράβηξε ποτέ το ενδιαφέρον.

"Σίγουρα δεν ήθελα να παντρευτώ στα 20 ούτε στα 30. Τώρα πια, θα δούμε…", απάντησε με νόημα η Ντίαζ τονίζοντας ότι σήμερα πια δεν την τραβούν οι ίδιοι άνθρωποι που την τραβούσαν όταν ήταν νεότεροι.

Όσο για το πάντα καλογυμνασμένο κορμί της; Η Κάμερον Ντίαζ γυμνάζεται τακτικότατα κάνοντας πιλάτες, ενώ έχει επανειλημμένα διαψεύσει ότι έχει κάνει μπότοξ ή πλαστικές.

"Δεν υπάρχει αντι-γηραντικό μυστικό. Δεν μπορείς να πας τον χρόνο πίσω και αυτό είναι γεγονός. Για μένα πάντως το μυστικό είναι να ζω την κάθε στιγμή όσο καλύτερα μπορώ", κατέληξε η Κάμερον εξηγώντας ότι τελικά "ευτυχία είναι να αποδέχεσαι τη ζωή όπως έρχεται". Σοφά λόγια.

Ζ. Κ.