Οι Μπραντζελίνα αλλάζουν το όνομά τους!

03.10.2012
Ε, αυτό πια δεν είναι έρωτας! Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί ετοιμάζονται όχι μόνο να παντρευτούν αλλά και να κάνουν τα δύο ονόματά τους, ένα!


Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) αρραβωνιάστηκαν πρόσφατα ύστερα από επτά χρόνια σχέσης και έξι παιδιά (!) ενώ οι φήμες γύρω από το "πού και το πότε" της τελετής έχουν οργιάσει.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" οι Μπραντζελίνα (Brangelina) ετοιμάζονται να ενώσουν και κάτι άλλο πέρα από τις ζωές τους.

"Αυτό που θέλουν και οι δύο είναι να αλλάξουν επίσημα και νόμιμα τα επίθετά τους σε Τζολί-Πιτ, να παντρευτούν στις ΗΠΑ και αμέσως μετά να πετάξουν πίσω στη Γαλλία όπου θα κάνουν ένα τεράστιο πάρτι μόνο με τα παιδιά τους και τους πιο στενούς συγγενείς και φίλους", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού Grazia, θυμίζοντας ότι όλα τα παιδιά του ζεύγους έχουν ήδη αυτό το διπλό επίθετο.

Κατά τα άλλα, οι προετοιμασίες για τον γάμο των δύο σταρ φαίνεται να βρίσκονται στην τελική ευθεία καθώς ο ειδικός χώρος πίσω από τον πύργο τους στη Γαλλική εξοχή είναι σχεδόν έτοιμος.

Πάντως ακόμη και η ιδέα του ονόματος "Μπραντ Τζολί-Πιτ" έχει απίστευτο ενδιαφέρον. Αναμένουμε!

Ζ. Κ.