Ο Τομ Κρουζ εγκατέλειψε τη Σούρι

20.09.2012
Φαίνεται ότι ο 50χρονος σταρ το πήρε απόφαση το διαζύγιο και απολαμβάνει την εργένικη ζωή ξανά. Με την κόρη του όμως, τι γίνεται;

Ήδη βρίσκεται στη δεύτερη εβδομάδα της σχολικής χρονιάς η Σούρι (Suri) αλλά σύμφωνα με πληροφορίες τον μπαμπά τον βλέπει μόνο μέσω Skype και… φωτογραφιών.

49 ολόκληρες μέρες λέγεται ότι έχει να δει την κόρη του ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) ο οποίος μάλλον ξαναθυμήθηκε τα καλά της "ελευθερίας" του και τα απολαμβάνει όπου και όσο μπορεί.

Αυτές τις μέρες ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας "All You Need Is Kill" και έχει αρχίσει τα νυχτοπερπατήματα

Ο Τομ Κρουζ εθεάθη φορώντας στενό τζιν, γκρι πουλόβερ και γυαλιστερό, μπλε, πουπουλένιο τζάκετ –και φυσικά γυαλιά ηλίου- τις πρώτες πρωινές ώρες τις Πέμπτης να βγαίνει από ένα νάιτ κλαμπ Annabel με μια μυστηριώδη ξανθιά στο πλάι του.

Η τελευταία φορά που η Σούρι φωτογραφήθηκε με τον μπαμπά της ήταν στις 16 Αυγούστου. Τουλάχιστον δημόσια, οι δυο τους δεν έχουν ξαναβρεθεί.

Πηγές αναφέρουν ότι η μικρή έχει συνηθίσει να μην βλέπει τον πατέρα της για μεγάλα διαστήματα λόγω της δουλειάς που κάνει, όμως υπάρχουν και οι κακές γλώσσες που αναρωτιούνται αν ο Κρουζ έπαψε να είναι ο μπαμπάς-υπόδειγμα που μέχρι τώρα έδειχνε ότι είναι.

Ζ. Κ.