Η Χάιντι Κλουμ παραδέχεται τον δεσμό με τον σωματοφύλακα

13.09.2012
Ελεύθερο κορίτσι είναι πια η γερμανίδα καλλονή οπότε τι και αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Απλά τώρα το παραδέχτηκε.


Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της που την κατηγορούσε για απιστία που οδήγησε και στον χωρισμό τους, η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) αναγκάστηκε να βγει δημόσια και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

"Μόλις ξεκίνησε και δεν είμαι σίγουρη για το πού πηγαίνει", ομολόγησε το 39χρονο μοντέλο στην τηλεοπτική εκπομπή της Κέιτι Κούρικ (Katie Couric) όπου ήταν καλεσμένη για τον δεσμό με τον σωματοφύλακά της, Μάρτιν Κρίστεν (Μartin Κristen).

"Είναι κανονική σχέση;", επέμεινε να μάθει η δημοσιογράφος. "Δεν ξέρω καν αν μπορώ να την αποκαλέσω έτσι. Δεν ξέρω", απάντησε διστακτικά η Χάιντι ενώ αμέσως μετά μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

"Είναι κοντά στην οικογένειά μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Φρόντιζε εμάς και ιδιαίτερα τα παιδιά μας και μας βοηθούσε απίστευτα. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα ακόμη και με τη ζωή των παιδιών μου", εξήγησε η ερωτοχτυπημένη Κλουμ τονίζοντας ότι ο "πρόκειται για έναν σπουδαίο άντρα με τον οποίο μόλις άρχισαν γνωρίζονται από μια εντελώς διαφορετική πλευρά". Και υπογράμμισε ιδιαίτερα το... "μόλις".

Όσο για τις κατηγορίες του Σιλ (Seal) σχετικά με ότι η σχέση είχε ξεκινήσει πριν από τον δικό τους χωρισμό, η Χάιντι ήταν κάθετη. "Δεν κοίταξα άλλον άντρα όσο καιρό ήμουν μαζί του", ξεκαθάρισε η Κλουμ συμπληρώνοντας πόσο τη στεναχωρεί που εκείνος νιώθει έτσι.

Και ενώ οι τελευταίες πληροφορίες –οι οποίες συνοδεύονται από αντίστοιχα πολλές και ζουμερές φωτογραφίες- θέλουν τον Σιλ να έχει επίσης γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή, η Χάιντι Κλουμ τονίζει ότι από εδώ και πέρα δεν θα ασχοληθεί ξανά με τις όποιες φήμες.

"Συνεχίζω τη ζωή μου και δεν με νοιάζει ό,τι και αν λένε, γιατί αλλιώς θα τρελαθώ", παραδέχτηκε το σούπερ μόντελ που έχει επανειλημμένα ξεκαθαρίσει ότι το πρώτο μέλημα στη ζωή της έχουν τα τέσσερα παιδιά της.

Ζ. Κ.