Παλιατζούρα το νυφικό της Νάταλι Πόρτμαν

06.08.2012
Οι φήμες την ήθελαν να έχει ντυθεί νύφη τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως η αλήθεια είναι πως ο γάμος της 31χρονης Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) πραγματοποιήθηκε χθες σε μια σεμνή τελετή με λίγους καλεσμένους!

Η Πόρτμαν παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και πατέρα του παιδιού της, Μπενζαμέν Μιλπιέ (Benjamin Millepied) σε μια εβραϊκή τελετή στο ακρωτήρι Μπιγκ Σερ (Big Sur) της Καλιφόρνιας!

Σύμφωνα με το περιοδικό ''US Weekly'', στο γάμο το παρόν έδωσαν μόλις 60 καλεσμένοι ενώ η τελετή έλαβε χώρα στη δύση του ηλίου, γύρω στις 8 το απόγευμα με φόντο το εκπληκτικό τοπίο των βράχων και της θάλασσας που λούζει την περιοχή που κοιτά κατάματα τον Ειρηνικό Ωκεανό, κάτω από έναν ξεχωριστό θόλο που στήθηκε για την περίσταση.

Το Big Sur είναι αγαπημένος τόπος της Πόρτμαν, κάθε φορά που θέλει να ξεφύγει από το Λος Άντζελες!

Όπως ανέφερε στενή φίλη του ζευγαριού, η Πόρτμαν ήθελε τον γάμο της να γίνει σε χαλαρό επίπεδο ανάμεσα σε στενούς φίλους και την οικογένειά της. Ούτε προσκλήσεις εστάλησαν ενώ η Πόρτμαν φημολογείται πως δεν αγόρασε καινούργιο νυφικό!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 στα γυρίσματα της ταινίας ''Μαύρος Κύκνος'' ενώ ήδη κρατούν στην αγκαλιά τους των 13 μηνών γιο τους Άλεφ (Aleph)!