Ανατριχιαστικό: Η Γουίτνεϊ Χιούστον στο φέρετρο

23.02.2012
Δημοσιογραφική επιτυχία, επαγγελματική διαστροφή ή απλό ενδιαφέρον; Το γεγονός είναι ότι ταμπλόιντ εφημερίδα δημοσίευσε στο πρωτοσέλιδό της την «τελευταία φωτογραφία» της διάσημης σταρ. Στην κυριολεξία…

Η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) πέθανε στις 11 Φεβρουαρίου και παρόλο που η επίσημη αναφορά για τα αίτια του θανάτου της ακόμη αναμένεται –μαζί με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων- σε λίγες εβδομάδες, τα στοιχεία τη θέλουν να έχει πεθάνει από ναρκωτικά.

Η κηδεία της ντίβας που έφυγε από τη ζωή στα 48 της χρόνια πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο και σήμερα, έρχεται ο «National Enquirer» να προκαλέσει πολλά και ποικίλα σχόλια με το πρωτοσέλιδό του, στο οποίο βλέπουμε τη Γουίτνεϊ μέσα στο ανοιχτό φέρετρο, έτοιμη και στολισμένη για την τελευταία της κατοικία.

Η ανατριχιαστική φωτογραφία προφανώς τραβήχτηκε μέσα στο γραφείο κηδειών Γουίγκαμ στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ λίγο πριν το φέρετρο μεταφερθεί στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η κηδεία.

Το περιοδικό δεν αποκαλύπτει την πηγή του και οι υπεύθυνοι του γραφείου δεν κάνουν κανένα σχόλιο κατόπιν εντολής που έλαβαν από την οικογένεια Χιούστον.

Στη φωτογραφία η Γουίτνεϊ φαίνεται μέσα στο χρυσό φέρετρό της, φορώντας ένα μωβ φόρεμα, μια διαμαντένια καρφίτσα και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, ενώ στα πόδια της ξεχώριζαν ένα ζευγάρι χρυσά πασουμάκια. Όσο για την αξία των κοσμημάτων; Αυτή, σύμφωνα με την έκδοση ξεπερνούσε τα $500.000.

Η φωτογραφία ξεσήκωσε –όπως ήταν φυσικό- θύελλα αντιδράσεων που εκφράστηκαν κυρίως μέσω Twitter, με τον περισσότερο κόσμο να κατακρίνει την κίνηση της εφημερίδας.

Κατά τα άλλα, μετά την κηδεία της Χιούστον όλη η προσοχή της οικογένειας έχει στραφεί στην κόρη της, Μπόμπι Κριστίνα (Bobbi Kristina) η οποία φαίνεται ανήμπορη να αντιμετωπίσει τους δικούς της δαίμονες. Παρόμοιους με της μαμάς της…

Η 18χρονη κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον και του Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) λέγεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα εθισμού στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ενώ οι δικοί της σκέφτονται ότι μόνο η είσοδός της σε μια κλινική αποτοξίνωσης θα μπορούσε να τη βοηθήσει…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα