Εκτός Alpha η Χρηστίδου;

09.09.2011
Και αν περιμένεις εναγωνίως να ξεκινήσουν τα πρωϊνάδικα και ειδικά τα σαββατοκύριακα για να δεις ξανά στην οθόνη σου το "Μες την καλή χαρά", τότε σου έχω μια έκπληξη. Η παρέα της εκπομπή την νέα τηλεοπτική σεζόν θα έχει μια απουσία:

Και αν περιμένεις εναγωνίως να ξεκινήσουν τα πρωϊνάδικα και ειδικά τα σαββατοκύριακα για να δεις ξανά στην οθόνη σου το "Μες την καλή χαρά", τότε σου έχω μια έκπληξη. Η παρέα της εκπομπή την νέα τηλεοπτική σεζόν θα έχει μια απουσία: τη Σίσσυ Χρηστίδου που πλέον δε θα είναι "Μες την καλή χαρά", σύμφωνα με φήμες που έχουν κυκλοφορήσει.

Το χθεσινό ραντεβού της Χρηστίδου με τους υπευθύνους της στέρησε την χαρά αφού, πηγές από το περιβάλλον της λένε ότι το Σισσάκι βρέθηκε μπροστά στην περίπτωση μεγάλης μείωσης μισθού, γεγονός που σίγουρα δεν την ευχαρίστησε και έτσι αποφασίστηκε ότι η Σίσσυ πλέον μας τελείωσε.

Τώρα το πού θα καταλήξει η Σίσσυ είναι άγνωστο αν και πολλά έχουν ακουστεί για διαπραγματεύσεις με τον ANT1 και πιο συγκεκριμένα για το πρωινό. Το άγχος έχουν και αυτές οι διάσημες κάθε χρόνο τέτοια εποχή για το τι θα κάνουν και πού θα βρίσκονται! Αυτό είναι στρες μες στην οικονομική κρίση… Εδώ είμαστε και θα δούμε λοιπόν τι θα αποφασίσει η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια!

Ελένη Αναστασάκη