Νέες αφίξεις!

06.06.2011
Στο Golden Hall η Aston Martin Athens παρουσίασε τα μοντέλα Gygnet και Rapide, ενώ στη Λεωφόρο Κηφισίας εγκαινιάστηκε το Interni ONE.

Μέχρι τις 11 Ιουνίου οι επισκέπτες του Golden Hall θα έχουν την ευκαιρία μαζί με τις αγορές τους να θαυμάσουν και τα δύο πολυτελή μοντέλα της Aston Martin, το Gygnet, το νέο καινοτόμο αυτοκίνητο πόλης και το βραβευμένο σπορ 4θυρο Rapide. H Aston Martin Athens διοργάνωσε την παρουσίασή τους στο πολυτελέστερο εμπορικό κέντρο της χώρας με επώνυμους προσκεκλημένους και άφθονη σαμπάνια Louis Reoderer. Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της Aston Martin στην Ελλάδα είναι η εταιρεία PBS Motion S.A., η οποία αποτελεί μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Π&Ρ Δάβαρη, που επίσης αντιπροσωπεύει στη χώρα μας τα αυτοκίνητα Hyundai και KIA (φωτό 1-4).

Η οικογένεια Βαρβέρη μάς προσκάλεσε στα εγκαίνια του υψηλής αισθητικής νέου της καταστήματος επίπλων, του Interni ONE στη Λεωφόρο Κηφισίας, και όπως συμβαίνει άλλωστε στα καλέσματα του Νίκου Βαβέρη η βραδιά εξελίχθηκε σε αξέχαστο πάρτι. Προσκεκλημένοι του ήταν ο όμορφος νεαρόκοσμος της πόλης, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας, γνωστοί μπον βιβέρ της Αθήνας (φωτό 5-8).

ΙNTERNI ONE
Διαθέτει καλαίσθητα έπιπλα και στυλάτα αντικείμενα με ύφος επηρεασμένο από κάθε γωνιά της υφηλίου.

ΜΑΓΔΑ ΛΙΒΕΡΗ
[email protected]