Στη showbiz δεν βαριούνται ποτέ!

03.05.2011
Στην εγχώρια showbiz τα τσουγκρίσματα συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αλλωστε, κάθε celebrity που σέβεται τον εαυτό του έχει στο ενεργητικό του τουλάχιστον μία κόντρα σε κάθε σεζόν.

Τους φετινούς πρωταθλητές του talking boxing συγκαταλέγεται η Ελεονώρα Μελέτη. Την Τρίτη του Πάσχα φρόντισε να επανέλθει στο περιβόητο θέμα της ζυγαριάς, που έχει διχάσει celebrities και τηλεκριτικούς. «Στη σάμπα θα αναστενάξουν τα μπουτάκια! Γυναίκες με καμπύλες, θα δικαιωθούμε! Κάτω η δικτατορία της δίαιτας. Ζήτω η μάσα!», σχολίασε στο Τwitter της με αποδέκτη και την Ντέπυ Γκολεμά, που είχε γράψει για παρτενέρ-αρσιβαρίστες. Στη διαμάχη των κιλών πήρε θέση και η Ναταλία Δραγούμη, χώνοντάς τα και αυτή στους τηλεκριτικούς: «Η τηλεκριτική δεν είναι ινστιτούτο αδυνατίσματος, να ασχολείται με κιλά!», σχολίασε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Ρούλα, πάντως, μετά το χάσιμο είκοσι και πλέον κιλών, σταμάτησε να τσακώνεται με τις τηλεκριτικούς και επέστρεψε στα ενδοκαναλικά. Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη «Θα περάσω ένα Σάββατο να σας δω από τα live σας, έτσι, κανένα Σάββατο που θα είμαι σε πιο ανεβασμένη...», πυροδότησε και πάλι την αιώνια κόντρα με τη Ρούλα. Παρασκηνιακά λέγεται ότι η απάντηση της Ελένης στη θέληση των Γερμανών ιδιοκτητών του ALPHA να παρευρεθεί στην πρεμιέρα του Greek Idol ήταν «Θα πάω όποτε το θελήσω εγώ» και, φυσικά, η Ρούλα ενημερώθηκε γι’ αυτό. Ετσι, τις επόμενες ημέρες άφησε να διαρρεύσει ότι η πρώτη (και τελευταία;) τηλεοπτική της εμφάνιση θα γίνει στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό mou του MEGA.

Πάντως, το Greek Idol δημιούργησε και ενδοοικογενειακή κόντρα στον Καφέ με την Ελένη. Σχολιάζοντας την αποχώρηση του Κωνσταντίνου, η Ελενα Αρσένη είπε ότι ο παίκτης του talent show κουνούσε το πόδι του λες και φούσκωνε τρόμπα! «Το παιδί είχε έλθει διαλυμένο, και εσύ το πιάνεις από τα μούτρα με τρόμπες; Εσύ θυμάσαι πώς ήσουν όταν ξεκίνησες εδώ μέσα, που δεν έλεγες κουβέντα;», της απάντησε η Μενεγάκη και η νεαρή πανελίστρια κατάπιε τη γλώσσα της...

Στην κόντρα λέγεται ότι είναι και οι οικοδεσπότες του Πλάκα Κάνεις, Σάββας Πούμπουρας και Δημήτρης Βλάχος. Παρά την επιτυχία της εκπομπής, λέγεται πως οι δυο παρουσιαστές αρχικά παρεξηγήθηκαν, ενώ στη συνέχεια αντάλλαξαν και «γαλλικά», με αποτέλεσμα να βγουν με δυσκολία τα γυρίσματα της 3ης εκπομπής. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε, πάντως, ότι έριξαν τους τόνους με το που τους ενημέρωσε ο Γιάννης Λάτσιος πως οι φάρσες τους παίρνουν το πράσινο φως και για την επόμενη τηλεοπτική περιόδο.

Πρόκειται για το all-time classic τσούγκρισμα της ελληνικής showbiz, που δεν επηρεάζεται από χρονικές περιόδους και καταστάσεις. Της το φύλαγε για πασχαλινό δώρο ο Λάκης Λαζόπουλος της Μιμής Ντενίση στο τελευταίο Τσαντίρι: «Να κλείσουμε με μια ευχάριστη είδηση», είπε ο Λάκης και αμέσως έπεσε βίντεο με τη Μιμή να δηλώνει πως δεν μπορεί να αποκαλύψει τα νέα της σχέδια γιατί θα βρίσκεται στο εξωτερικό. «Πρώτος θα ’μαι στο αεροδρόμιο. Θα κουνάω το μαντίλι. Στο καλό, καλή καριέρα! Και για να δεις τι άνθρωπος είμαι, θα της δώσω και μια ευχή: Εύχομαι στην ξένη γλώσσα να έχει ταλέντο, γιατί μπορεί να μην της ταίριαζαν τα ελληνικά».

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ