Οι "νονοί" εκβίαζαν τρεις πασίγνωστους τραγουδιστές!

05.04.2011
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με το κύκλωμα των «νονών» της νύχτας. Άνθρωπος που δούλευε για πολλά χρόνια σε νυχτερινά κέντρα, αποκάλυψε στην κάμερα του Star, ότι το κύκλωμα εκβίαζε τρεις καλλιτέχνες πρώτης γραμμής.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με το κύκλωμα των «νονών» της νύχτας. Άνθρωπος που δούλευε για πολλά χρόνια σε νυχτερινά κέντρα, αποκάλυψε στην κάμερα του Star, ότι το κύκλωμα εκβίαζε τρεις καλλιτέχνες πρώτης γραμμής. Συγκεκριμένα, μία πασίγνωστη τραγουδίστρια, πρώτο όνομα στη νύχτα, με μεγάλες επιτυχίες, έπεσε θύμα εκβιασμού από «νονούς» οι οποίοι ζητούσαν ποσοστό από το νυχτοκάματό της.

Πριν τέσσερα χρόνια, ένας άλλος πολύ γνωστός λαϊκός τραγουδιστής επίσης έπεσε θύμα εκβιασμού κι όταν αρνήθηκε να δώσει χρήματα στους μπράβους, εκείνοι πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του, προκειμένου να τον εκφοβίσουν. Ο άνθρωπος αυτός αποκάλυψε κι άλλη μία περίπτωση με πασίγνωστο λαϊκό τραγουδιστή, που είναι χρόνια στο χώρο, ότι υπέκυψε στους εκβιασμούς των «νονών» όταν εκείνοι απείλησαν την οικογένεια του.