Eνας καρμικός έρωτας στα πλατό του Alpha

05.04.2011
Σκόπευαν το καλοκαίρι να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο, αλλά η εγκυμοσύνη τούς πρόλαβε! Η αλλαγή πλάνου κρίθηκε αναγκαία και η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη θα ανέβουν πρώτα τα σκαλιά του δημαρχείου και αργότερα αυτά της εκκλησίας.

Αν και γνωρίζονται περισσότερο από επτά χρόνια η σχέση τους μετρά μόλις δύο και η Κατερίνα Καραβάτου την έχει χαρακτηρίσει καρμική. «Φυσικά και πιστεύω στον καρμικό έρωτα. Νομίζω ότι αυτό μου συμβαίνει και τώρα με τον Κρατερό. Μου έχουν πει ότι ο Αιγόκερως, που είμαι εγώ, με τον Λέοντα, που είναι ο Κρατερός, κάνουν καρμικές σχέσεις. Εχω βρει το άλλο μου μισό και νομίζω πως ήταν γραφτό να συμβεί. Τον Κρατερό τον έβλεπα σε τακτά χρονικά διαστήματα σε διάφορες φάσεις της ζωής μου. Κάποια στιγμή μου έστειλε ένα μήνυμα. Και στη συνέχεια κάναμε σχέση».

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης κατάλαβαν ότι ήθελαν να είναι μαζί το Πάσχα του 2009. Εκαναν κοινές διακοπές με φιλική τους παρέα στην Ακράτα διαπίστωσαν ότι έχουν πολλά πράγματα που τους συνδέουν και έγιναν ζευγάρι.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς έκαναν μαζί διακοπές σε Κουφονήσια και Χανιά. Λίγες εβδομάδες αργότερα η σχέση τους ήδη πρωταγωνιστούσε στα εξώφυλλα των εβδομαδιαίων lifestyle εντύπων. Κάτι που ποτέ οι δυο τους δεν έκρυψαν, αλλά δεν διαφήμισαν κιόλας. «Η Κατερίνα από την πρώτη στιγμή κατάλαβε πως ο Κρατερός είναι ο άντρας της ζωής της και γι’ αυτό προχώρησε σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα και στη συγκατοίκηση, που είναι το επόμενο βήμα στην επισημοποίηση μιας σχέσης», επισημαίνει φίλη της παρουσιάστριας.

Το φθινόπωρο του 2009 το ζευγάρι μετακομίζει στη Φιλοθέη και η Κατερίνα αναλαμβάνει τη διακόσμηση του καινούργιου τους σπιτιού. «Μ’ αρέσει πάρα πολύ ότι τουλάχιστον καταφέρνουμε να βρεθούμε το βράδυ (γέλια). Εάν δεν μέναμε μαζί, πραγματικά δεν ξέρω αν θα τον έβλεπα καθόλου. Εχουμε φτιάξει το σπίτι μας όπως το θέλαμε και περνάμε πάρα πολύ όμορφα», είχε πει τότε σε συνέντευξή της.

Το επόμενο καλοκαίρι, μετά τις διακοπές του ζευγαριού για δεύτερη χρονιά σε Κουφονήσια και Χανιά, φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την παρουσιάστρια να έχει ήδη δεχθεί πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της. Πώς έγινε; «Πήγαμε σε ένα εξαιρετικό εστιατόριο, πολύ ρομαντικό, και καθίσαμε στο μοναδικό τραπέζι που ήταν σε μπαλκονάκι πάνω από τη θάλασσα, με κεριά κ.λπ. Είχα το ύφος του γονατισμένου, αλλά δεν γονάτισα γιατί δεν υπήρχε χώρος!», αποκάλυψε πρόσφατα ο Κρατερός Κατσούλης.

Λίγο καιρό αργότερα προέκυψε και η εγκυμοσύνη, αν και κανάλια και περιοδικά είχαν φροντίσει να καταστήσουν έγκυο την Κατερίνα τουλάχιστον έναν χρόνο νωρίτερα! Η ίδια και ο σύντροφός της αποφάσισαν να μη δημοσιοποιήσουν την εγκυμοσύνη τους πρώτους μήνες της κύησης και ο Κρατερός Κατσούλης εξήγησε τους λόγους. «Ηταν κάτι που το θέλαμε πολύ. Δεν έγινε ξαφνικά. Είπαμε να το δούμε πώς πάει και ότι όλα είναι ok. Κι ένας απ' τους λόγους που δεν ειπώθηκε τόσο καιρό ήταν αυτός... Η Κατερίνα πέρασε πρόσφατα τον ιό Η1Ν1 και θα μπορούσε να γίνει οτιδήποτε. Οχι μόνο στο έμβρυο αλλά και στην ίδια. Μετά είπαμε ότι από τη στιγμή που πάνε όλα καλά, δεν είναι κάτι που μπορείς να κρύψεις. Δοθείσης αφορμής, είπαμε να το πούμε».

Η οικοδέσποινα της μεσημεριανής ζώνης του ALPHA, αν και δεν έχει αναφερθεί επίσημα στην εγκυμοσύνη της, δεν έκρυψε ποτέ ότι ήθελε να κάνει οικογένεια. «Και εγώ και ο Κρατερός είμαστε μοναχοπαίδια. Δεν λέω όμως ότι θέλω να κάνω και πέντε παιδιά. Οσα μπορέσουμε και μας φέρει ο Θεός. Εάν κάνω ένα παιδί, δεν θα το θεωρήσω αποτυχία» είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

Τώρα οι πληροφορίες λένε πως το ζευγάρι έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει πολιτικό γάμο σε στενό οικογενειακό κύκλο και αργότερα να γίνει και ο θρησκευτικός γάμος μαζί με τη βάφτιση. ¦

Ιστορικό!
Η γνωριμία τους μετράει επτά χρόνια. Συναντήθηκαν πρώτη φορά σε event του ALPHA. H έντονη έλξη και η αμοιβαία συμπάθεια ήταν έκδηλες από την αρχή, ωστόσο και οι δύο τότε βρίσκονταν σε άλλες σχέσεις. Διατήρησαν φιλική επαφή όμως, μέχρι που τους προέκυψε ο έρωτας.

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ