Ο Ροντ Στιούαρτ υποδέχτηκε το όγδοο παιδί του

18.02.2011
Στα 66 του χρόνια έφτασε το ρεκόρ του Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) και του Μάικ Τάισον (Mike Tyson) ο γερόλυκος της ροκ κρατώντας στα χέρια του το όγδοο παιδί του. Και είναι αγοράκι.


Στα 66 του χρόνια έφτασε το ρεκόρ του Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) και του Μάικ Τάισον (Mike Tyson) ο γερόλυκος της ροκ κρατώντας στα χέρια του το όγδοο παιδί του. Και είναι αγοράκι.

Η τρίτη σύζυγος του Ροντ Στιούαρτ (Rod Stewart), Πένι Λάνκαστερ (Penny Lancaster), έφερε στον κόσμο τον μικρό Έιντεν (Aiden) την Τετάρτη κάνοντας τον μεγαλύτερο -5χρονο- γιο τους, Άλαστερ (Alastair), "μεγάλο αδελφό".

Λίγο μήνες νωρίτερα και αφού είχαν ανακοινωθεί τα νέα για την εγκυμοσύνη, οι δύο γονείς, που είναι μαζί περισσότερα από 10 χρόνια, μίλησαν επίσης και για τη μάχη τους με την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Ο Ροντ και η 39χρονη Πένι αποκάλυψαν ότι ύστερα από δύο χρόνια άκαρπων προσπαθειών, τελικά κατέφυγαν στη βοήθεια των γιατρών για την πραγματοποίηση αυτής της εγκυμοσύνης.

Η μεγαλύτερη κόρη του αειθαλούς Ροντ, Σάρα Στρίτερ (Sarah Streeter), είναι 46 χρονών και είναι καρπός μιας σύντομης σχέσης του τραγουδιστή όταν εκείνος ήταν μόλις 18 χρονών. Ακολουθούν η 30χρονη Κίμπερλι (Kimberley) και ο 29χρονος Σον (Sean) από τον γάμο του με την πρώτη του γυναίκα, Αλάνα (Alana).

Η επόμενη κόρη του είναι η 23χρονη Ρουμπι (Ruby) την οποία είχε με τη σύντροφό του Κέλι Εμπεργκ (Kelly Emberg), ενώ με τη δεύτερη σύζυγό του Ρέιτσελ Χάντερ (Rachel Hunter) έκανε τη 18χρονη Ρενέ (Renee) και τον 15χρονο Λίαμ (Liam).

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Στιούαρτ η λίστα με τα παιδιά του "κλείνει" στον Έινταν. "Αν κάνω κι άλλο παιδί, θα πρέπει να τρέχω σε περιοδείες μέχρι τα 90 μου", αστειεύτηκε ο Ροντ. Δεν έχει και άδικο...

Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείται το τραγούδι "Baby Jane" μία από τις μεγάλες επιτυχίες του Ροντ Στιούαρτ, από το 1971.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα