Πούλησε τα παλιά της έπιπλα

27.05.2008
Σε γιουσουρούμ μετατράπηκε το σπίτι της διάσημης σεξοβόμβας για μερικές μέρες. Βλέπετε, ενώ οι δικοί μας σταρ κάνουν τα πάντα κρυφά, στο Χόλιγουντ όλα γίνονται δημόσια.

Σε γιουσουρούμ μετατράπηκε το σπίτι της διάσημης σεξοβόμβας για μερικές μέρες. Βλέπετε, ενώ οι δικοί μας σταρ κάνουν τα πάντα κρυφά, στο Χόλιγουντ όλα γίνονται δημόσια. Το ρεπορτάζ είναι από το περιοδικό «Βunte» και σας το παρουσιάζουμε.

Ο λόγος που άνοιξε τις πόρτες
η σιλικονάτη κυρία ήταν ότι ήθελε να ξεφορτωθεί ό,τι παλιατσαρία είχε στο σπίτι της στο Μαλιμπού. Για να μην της θυμίζουν τους άντρες που έκαναν μαύρη τη ζωή της. Ποιοι είναι αυτοί; Ο Τόμι Λι, ο Κιντ Ροκ και ο Ρικ Σάλομον, με τον οποίο χώρισε και ακύρωσε το γάμο της στα τέλη Μαρτίου. Εκείνοι που χάρηκαν ιδιαίτερα ήταν οι δύο γιοι της, ο Μπράντον 11 χρονών και ο Ντίλαν 10, που πλέον θα έχουν περισσότερο χώρο για τα παιχνίδια τους. Το πιο ωραίο βέβαια στην όλη ιστορία είναι ότι η Πάμελα δεν χάρισε τίποτα. Πούλησε και το παραμικρό και μάλιστα σε καλή τιμή!

Το περίεργο είναι ότι στην Αμερική υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για να αποκτήσουν τον παλιό καναπέ της ωραίας του «Βaywatch» ή ένα δυο λαμπαντέρ που έχουν φύγει πια από τη μόδα!