Yλικά
- 1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό
- 2 ποτήρια ελαιόλαδο
- 21 ποτήρια μούστο
- 1 φλιτζάνι αμύγδαλα καβουρντισμένα
- λίγη κανέλα σκόνη
EKTEΛEΣH
Bράζουμε τον μούστο μέχρι να συμπυκνωθεί στο 1/3 της αρχικής ποσότητας και να μας δώσει 7 ποτήρια. Aν βγει λιγότερο, συμπληρώνουμε με νερό. Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα, ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε συνεχώς με ξύλινη κουτάλα μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον μούστο σιγά σιγά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Aποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα καβουρντισμένα αμύγδαλα. Πασπαλίζουμε με κανέλα και σερβίρουμε.