Υλικά
- 1 1/2 φλιτζ. ταχίνι
- 1 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
- 1/2 κουτ. γλυκού μαστίχα κοπανισμένη
- 1/2 κουτ. γλυκού μαχλέπι κοπανισμένο
- 4 κοφτά κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 2 φλιτζ. τσαγιού νερό
- 1 κιλό περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 φλιτζ. τσαγιού σουσάμι
Εκτέλεση
1. Χτυπάτε λίγο το ταχίνι με τη ζάχαρη και προσθέτετε λίγο λίγο το νερό και τα υπόλοιπα υλικά.
2. Στο τέλος προσθέτετε το αλεύρι και ζυμώνετε. Προσέξτε η ζύμη να είναι μαλακή και να μην κολλάει.
3. Αλείφετε ένα ταψί με ταχίνι, πλάθετε τα κουλουράκια σε ό,τι σχήμα θέλετε, τα τυλίγετε στο σουσάμι και τα ψήνετε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.