Υλικά:
- 125 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα γ125 γρ. μαργαρίνη γ3 αβγά γ125 γρ. ζάχαρη ακατέργαστη
- 40 γρ. αλεύρι γάρωμα βανίλιας
Εκτελεση:
- Λιώνετε στην μπεν μαρί τη σοκολάτα και τη μαργαρίνη.
- Επειτα, χτυπάτε στο μίξερ τα αβγά και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
- Κατεβάζετε από το μπεν μαρί τη λιωμένη κουβερτούρα, για να κρυώσει λίγο.
- Επειτα, ανακατεύετε τα αβγά, τη ζάχαρη, τη βανίλια και μετά το αλεύρι με την κουβερτούρα.
- Βουτυρώνετε 6 μικρά πυρέξ και τα βάζετε στο ψυγείο, για περίπου 5 λεπτά.
- Γεμίζετε τα πυρέξ και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 13 λεπτά στους 190 βαθμούς.