Χθες το βράδυ (15/9/2018) την καμαρώσαμε απαστράπτουσα στον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, όμως σήμερα θα ασχοληθούμε με τις μαγειρικές της ικανότητες!
Η Δέσποινα Βανδή αγαπά την κουζίνα και το έχει παραδεχτεί πολλές φορές άμεσα και έμεσα μέσα από τις αναρτήσεις της. Προτάσεις της μάλιστα μπορείς να δεις και στο τέλος αυτής της είδησης.
Μία από τις καλοκαιρινές της αναρτήσεις αφορούσε στο γιουβέτσι κοτόπουλο που προφανώς μαγείρεψε την προηγούμενη μέρα, για τους δικούς της. Εν μέσω περιοδείας με την παράσταση Mama Mia, η Δέσποινα δεν βρισκόταν καθημερινά στο σπίτι της. Όταν όμως ήταν εκεί, φρόντιζε να αναπληρώσει για τον χαμένο χρόνο.
Με ανάρτησή της στο Instagram, λοιπόν, η τραγουδίστρια αποκάλυψε το μυστικό που έκανε τη διαφορά για εκείνη. Μυστικό που στην ουσία δεν είναι δικό της, όμως το υιοθέτησε από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, λειτούργησε άριστα και το μοιράζεται με όλους. Θα το δοκιμάσουμε...
Αυτό το διάβασες; Λεμονάτο της γιαγιάς: Τα αναπάντεχα, μυστικά συστατικά που κάνουν τη διαφορά
"Γιουβετσακι με κοτόπουλο στο φούρνο σήμερα για την οικογένεια! Μια μέρα στην Αθήνα και μαγειρεύω ο,τι προλαβαίνω!!! Θέλω να σας πω επι τη ευκαιρία ότι το γιουβέτσι το έκανα διαφορετικά παλιά και δε μου πετύχαινε πάντα! Άκουσα λοιπόν μια μέρα την @argirobarbarigou να λέει πως όταν το βγάζουμε από το φούρνο καλό είναι να πετάμε μέσα στο ταψί 3-4 παγάκια! Όσο παράξενο κι αν μου φάνηκε το έκανα!Και είχε δίκιο!Δεν ξαναλασπωσε ποτε!!! Δοκιμάστε το αν και κάποιοι μπορεί ήδη να το εφαρμόζετε !❤️"