Υλικά
- 2 λουκάνικα Φρανκφούρτης ψιλοκομμένα
- 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- 4 αβγά βραστά ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 2 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 4 κουτ. σούπας μαγιονέζα
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 8 φέτες ψωμί για τοστ χωρίς κόρα
Eκτέλεση
Σοτάρουμε σε τηγάνι τα λουκάνικα Φρανκφούρτης με το ελαιόλαδο για 2 λεπτά. Αναμειγνύουμε καλά τα σοταρισμένα λουκάνικα με τα ψιλοκομμένα αβγά, το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, τον μαϊντανό, τη μαγιονέζα και το πιπέρι. Μοιράζουμε την ποσότητα του μείγματος σε 4 μέρη και την απλώνουμε πάνω στις 4 φέτες ψωμί. Σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες 4 φέτες ψωμί και κόβουμε σε τρίγωνα.