-1 μέρος scotch
-1/2 μέρος βερμούτ γλυκό
-2 σταγόνες Angostura bitters
Tοποθετούμε τα υλικά σε σέικερ με πάγο κι ανακατεύουμε καλά. Σουρώνουμε σε παγωμένο ποτήρι του μαρτίνι και ρίχνουμε τις σταγόνες Angostura. Γαρνίρουμε με ένα κερασάκι.
-1 μέρος scotch
-1/2 μέρος βερμούτ γλυκό
-2 σταγόνες Angostura bitters
Tοποθετούμε τα υλικά σε σέικερ με πάγο κι ανακατεύουμε καλά. Σουρώνουμε σε παγωμένο ποτήρι του μαρτίνι και ρίχνουμε τις σταγόνες Angostura. Γαρνίρουμε με ένα κερασάκι.