Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια μοναδική γιορτή μαγειρικής, ένα γαστριμαργικό ταξίδι στην παραδοσιακή και σύγχρονη ελληνική κουζίνα και όχι μόνο στήνεται στο ισόγειο χώρο του νέου εμπορικού κέντρου Athens Metro Mall. Από τη Δευτέρα 11 έως την Κυριακή 17 Απριλίου, 5 κορυφαίοι Έλληνες Σεφ μοιράζονται μαζί μας την τέχνη, την αγάπη και το μεράκι τους για τη μαγειρική.
Σε μια τεράστια υπερσύγχρονη κουζίνα που θα στηθεί ειδικά για τις ημέρες του φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά αγαπημένους τους Σεφ, να πάρουν χρήσιμες συμβουλές, να μάθουν μοναδικά μαγειρικά μυστικά για μια επιτυχημένη συνταγή αλλά και να συμμετάσχουν στην παρασκευή των γευμάτων, σε μια interactive μύηση στην τέχνη της μαγειρικής. Κάθε μέρα εύκολες, γρήγορες, πασχαλινές και ανοιξιάτικες συνταγές, από όλο τον κόσμο, για μικρούς και μεγάλους..
Πρόγραμμα εκδηλώσεων:
ΔΕΥΤΕΡΑ 11/4 - 18.00: “Συνταγές του κόσμου” με τον Τόνυ Καβαλιέρο
ΤΡΙΤΗ 12/4 - 18.00: «Εύκολες Συνταγές με κοτόπουλο», με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου
ΤΕΤΑΡΤΗ 13/4 - 18.0: «Το Πασχαλινό Τραπέζι» με τον Γιάννη Μπαξεβάνη
ΠΕΜΠΤΗ 14/4 - 18.00: «Γεύσεις του Βυθού» με τη Μυρσίνη Λαμπράκη
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/4 - 18.00: «Ανοιξιάτικες Συνταγές» με τη Ντίνα Νικολάου
ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4 - 16.00: «Προσθέστε, Λιώστε, Γεμίστε» με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου
ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4 - 18.00: «Μαγείρισσα Α’ Βοηθειών» με τη Μυρσίνη Λαμπράκη
ΚΥΡΙΑΚΗ 17/4 - 12.00:«Μαγειρεύουμε για τους μικρούς μας φίλους» με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου