Σφογγάτο

30.03.2011

Υλικά

* 1/2 κιλό τριμμένο κεφαλοτύρι

* 4-5 αβγά

* 1 χούφτα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

* ελαιόλαδο για το τηγάνισμα.

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι τα αβγά, το αλεύρι και το τυρί, να σχηματιστεί ένας σφιχτός χυλός. Ρίχνουμε κουταλιές από το μίγμα σε τηγάνι με καυτό ελαιόλαδο και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Τα γυρίζουμε και από τις δύο πλευρές για να ροδίσουν. Όταν τα βγάλουμε, τα αφήνουμε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί και τα περιχύνουμε με μέλι πριν τα σερβίρουμε.