Κι όμως, όσο εύκολη κι αν φαίνεται η παρασκευή του ποτού, στην πραγματικότητα, το τζιν με τόνικ έχει τα μυστικά του! Μάθε τα tips για ν΄αναδειχθούν όλα τα αρώματα και η γεύση του.
Μυστικό no1
Να το σερβίρεις μέσα σε ένα μεγάλο κολωνάτο ποτήρι του κρασιού αντί για ψηλό ποτήρι. Ένα μεγάλο ποτήρι του κόκκινου κρασιού είναι ότι πρέπει.
Μυστικό no2
Πρόσθεσε αρκετο πάγο χωρίς να φοβάσαι μην αλοιωθεί η γεύση.
Μυστικό no3
Πριν ρίξεις το τζιν, βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει επίσης υψηλής ποιότητας τόνικ.
Μυστικό no4
Πρώτα προστίθεται το τζιν και μετά το τόνικ. Μείνε στο γενικό κανόνα: τρία μέρη τζιν και 3/4 τόνικ.
Μυστικό no5
Η γαρνιτούρα κάνει τη διαφορά. Λίγο θυμάρι, μια φλούδα πορτοκαλιού, λίγο τζίντζερ, μπαχαρικά, θα δώσουν άλλο ύφος και αρώματα ανάλογα με τη διάθεση.
Επιμέλεια:
Δήμητρα Γκούντρα