Ο καλύτερος τρόπος για να παγώσει το κρασί

13.08.2016
Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρηθεί δροσερό το κρασάκι σου, εκτός από τη λεκανίτσα με τον πάγο είναι το παγωμένο σταφύλι.

Βάλε στην κατάψυξη μερικές ρόγες από σταφύλι ώστε να παγώσουν και στη συνέχεια ρίξε μερικές μέσα στο ποτήρι που σερβίρεις το κρασί. Θα διατηρηθεί δροσερό και είναι και μια υπέροχη ιδέα σερβιρίσματος.

Εκτός από σταφύλι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις παγωμένες φράουλες ή και μούρα. Δοκίμασέ το!