Πώς το κάνουμε;
Απλούστατο!
Κατ΄αρχήν επιλέγουμε κόκκινο κρασάκι χωρίς πολλές τατίνες. Το Αγιωργίτικο ή και το Ξινόμαυρο είναι καλές επιλογές. Βάζουμε το κρασάκι σε μια κατσαρολίτσα μαζί με σταφίδες και μπαχαρικά όπως πχ κανέλα, γαρύφαλλο. μοσχοκάρυδο και το ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά.
Προσοχή: το κρασί δεν πρέπει να βράσει, αρκεί να ζεσταθεί.
Δεν ήταν δύσκολο, σωστά;
- Αν πάλι προτιμάς την ιδέα των κοκτέιλ, σου έχουμε προτάσεις γιορτινές που θα σε ενθουσιάσουν. Δες τις όλες με ένα κλικ εδώ.