Σπίτι μου-σπιτάκι μου

16.01.2007
Το σπίτι μας είναι το βασίλειό μας, ο χώρος όπου μπορούμε να είμαστε ο εαυτός μας και τίποτα άλλο, ο χώρος όπου τίποτα και κανένας δεν μπορούν να μας χαλάσουν την ησυχία. Για να νιώθουμε ακόμα πιο όμορφα μέσα στο σπίτι μας, αρκεί να το κάνουμε πιο όμορφο. Πριν φύγουμε για διακοπές, πού μυαλό να το φροντίσουμε.

Το σπίτι μας είναι το βασίλειό μας, ο χώρος όπου μπορούμε να είμαστε ο εαυτός μας και τίποτα άλλο, ο χώρος όπου τίποτα και κανένας δεν μπορούν να μας χαλάσουν την ησυχία. Για να νιώθουμε ακόμα πιο όμορφα μέσα στο σπίτι μας, αρκεί να το κάνουμε πιο όμορφο. Πριν φύγουμε για διακοπές, πού μυαλό να το φροντίσουμε. Τώρα όμως που επιστρέψαμε, όλα μπορούμε να τα κάνουμε. Στην επιχείρηση ανανέωσης του σπιτιού σας θυμηθείτε τις βασικές αρχές του feng shui.

Γεμίστε τα βάζα σας με λουλούδια.
Aγοράστε γλάστρες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
Στολίστε παντού τα σουβενίρ των διακοπών σας.
Προσθέστε χρώμα παντού μαξιλάρια, αντικείμενα κ.λπ.
Οργανώστε τα συρτάρια και τα ντουλάπια σας.

Πετάξτε ρούχα και αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε εδώ και πολύ καιρό και δημιουργήστε χώρο για να τακτοποιήσετε καινούργια.

Αλλάξτε τις κουρτίνες που σκοτεινιάζουν το χώρο σας με πιο ανοιχτόχρωμες και χαρούμενες.

Αλλάξτε τις λάμπες σας με πιο μεγάλες, ώστε να δυναμώσει ο φωτισμός φως, περισσότερο φως, λέει το feng shui, για ενέργεια, περισσότερη ενέργεια, που θα σας κάνει να νιώθετε καλύτερα και που θα επιταχύνει την άφιξη των καλύτερων γεγονότων στη ζωή σας.

Απαλλαγείτε από έπιπλα μη λειτουργικά, από έπιπλα που δεν σας αρέσουν και απλώς πιάνουν τόπο. Σήμερα με πολύ λίγα χρήματα μπορείτε να αλλάξετε όλη την επίπλωση του χώρου σας.

Αν το σπίτι σας δεν σας αρέσει ή δεν σας βολεύει η τοποθεσία του, μετακομίστε. Αυτή την εποχή οι σχετικές αγγελίες αφθονούν.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.08.2024 - 20:41