"Ωχ τα νεφρά μου" στη Θεατρική Σκηνή

12.10.2010
To έργο του Μπάμπη Τσικλιρόπουλου «ΩΧ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ» παρουσιάζεται στη Θεατρική Σκηνή την Πέμπτη στις 21 Οκτώβρη. Ένα έργο βγαλμένο μέσα από την πιο δημιουργική εποχή για το ελληνικό θεατρικό έργο.
To έργο του Μπάμπη Τσικλιρόπουλου «ΩΧ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ» παρουσιάζεται στη Θεατρική Σκηνή την Πέμπτη στις 21 Οκτώβρη. Πρόκειται για ένα έργο βγαλμένο μέσα από την πιο δημιουργική εποχή για το ελληνικό θεατρικό έργο.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μπούλης και ο Μητσάρας, δύο ρακοσυλλέκτες αχώριστοι, που μεγάλωσαν μαζί από μικρά παιδιά, πορεύονται στη ζωή έχοντας για στήριγμα ο ένας τον άλλον. Με όπλο την αξιοπρέπεια τους ζούνε την φτώχεια τους χωρίς να παύουνε ποτέ να ονειρεύονται ταξίδια φυγής σε χώρες εξωτικές. Στην παρέα τους μπαίνει και η Μαγδαληνή, μια πόρνη, και όλα δείχνουν να γίνονται καλύτερα. Τι γίνεται όμως όταν ξαφνικά κάνει, απρόσκλητος, την εμφάνισή του ο κύριος με το μαύρο κοστούμι;


Σκηνοθεσία: Αντώνης Αντωνίου
Σκηνικά - Κοστούμια: Νίκος Κασαπάκης
Μουσική: Νίκος Παπακώστας
Παίζουν: Αντώνης Αντωνίου, Νατάσα Ασίκη, Τάκης Βαμβακίδης, Ηλίας Κατέβας
Διάρκεια: 100’
«Θεατρική Σκηνή» Νάξου 84 ? Πλ. Κολιάτσου - 210.22.36.890
Παραστάσεις: Τετάρτη στις 19.15 / Πεμ. ? Παρ. ? Σάβ. στις 21.15 / Κυριακή στις 20.15
Τιμές εισιτηρίων: 20 € & 15 € / Τετάρτη & Πέμπτη: με 1 εισιτήριο 2 άτομα

Η Θεατρική Σκηνή κάθε Τετάρτη και Πέμπτη καθιερώνει είσοδο με 1 εισιτήριο 2 άτομα προκειμένου να βοηθήσει περισσότερο ανθρώπους να δουν την παράσταση.