23/12: Ακυρώνονται οι παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής

22.12.2009
Ακυρώνονται οι παραστάσεις της 23ης Δεκεμβρίου σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του Προέδρου του ΟΜΜΑ Χρήστου Δ. Λαμπράκη.

Ακυρώνονται οι παραστάσεις της 23ης Δεκεμβρίου σε ένδειξη πένθους για την απώλεια
του Προέδρου του ΟΜΜΑ Χρήστου Δ. Λαμπράκη.

Σε ένδειξη ελαχίστης τιμής, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΜΜΑ αποφάσισε να παραμείνει κλειστό το Μέγαρο και να ακυρωθούν οι εκδηλώσεις του την ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας η οποία θα τελεσθεί την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, ώρα 1 στο ναό των Αγίων Θεοδώρων του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, ακυρώνονται οι προγραμματισμένες για Τετάρτη 23/12 οι παραστάσεις της Σταχτοπούτας (ώρα 4μ.μ. και 8μ.μ.) και των «Τριών Μουσικών Παραμυθιών».
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων της απογευματινής παράστασης της Σταχτοπούτας μπορούν να παρακολουθήσουν με το ίδιο εισιτήριο την παράσταση που μεταφέρεται την επομένη 24 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα (4μ.μ.).

Στην περίπτωση που δεν το επιθυμούν, μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους από τα Εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής.

Οι θεατές της βραδινής παράστασης της Σταχτοπούτας (23/12, 8μ.μ.) καθώς και εκείνοι που έχουν αγοράσει εισιτήρια για την παράσταση «Τρία Μουσικά Παραμύθια» (23/12, 5μ.μ.) μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους από τα Εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.