Η Μαρινέλλα ξανά πρεμιέρα στο Παλλάς

01.10.2010
«Δεν φταίμε εμείς, φταίει η αγάπη που ξεφτίζει σαν φτερό...» τραγουδάει η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, Μαρινέλλα, στη σκηνή του Παλλάς.

«Δεν φταίμε εμείς, φταίει η αγάπη που ξεφτίζει σαν φτερό...» τραγουδάει η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, Μαρινέλλα, στη σκηνή του Παλλάς.

Μετά την επιτυχία που σημείωσε την περασμένη άνοιξη με 50.000 θεατές η μουσική θεατρική παράσταση «Μαρινέλλα - Το Μιούζικαλ» επανέρχεται το φθινόπωρο στο Παλλάς, για 10 μόνο παραστάσεις.

Η παράσταση διατρέχει τις δεκαετίες από το 50 μέχρι σήμερα και αφηγείται την ιστορία τριών γυναικών. Οι δυο πρώτες είναι πρόσωπα φανταστικά και η τρίτη πραγματικό. Η πρώτη είναι η Ειρήνη (Ευαγγελία Μουμούρη) μια γυναίκα από την επαρχία, η δεύτερη η Μαρία (Τζένη Μπότση) μια Αθηναία και η τρίτη ένα κορίτσι από την Θεσσαλονίκη που πήρε το όνομα Μαρινέλλα και έμελε να γίνει μύθος.

Το ρόλο της Μαρινέλλας υποδύεται φυσικά η Μαρινέλλα και μια νεαρή ηθοποιός που κάνει την παιδική της ηλικία. Οι βασικοί αντρικοί ρόλοι παίζονται από το Μέμο Μπεγνή και τον Αντώνη Λουδάρο και ο θίασος συμπληρώνεται από δώδεκα ακόμα ηθοποιούς και χορευτές. Οι φανταστικές ιστορίες της Ειρήνης και της Μαρίας συμπλέκονται με την πορεία της Μαρινέλλας και τα τραγούδια της ακολουθούν τις περιπέτειες, τους έρωτες και τις διαψεύσεις τους.


ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ- ΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ των Θανάση Παπαθανασίου + Μιχάλη Ρέππα
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
ΑΠΟ ΤΙΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 30, 40, 45, 50, 60, 70 €
ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, Τηλ.: 210-3213100

Ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων
Δευτέρα έως Σάββατο 09.00 - 18.00 και τις Κυριακές 12.00-20.00
Με πιστωτική κάρτα : 210 81 0 81 81
Κρατήσεις μέσω Internet : http://www.ellthea.gr