Xριστουγεννιάτικο bazaar τέχνης στο Κολωνάκι

13.12.2007
Το 5ο Χριστουγεννιάτικο BAZART καλλιτεχνικής και κοινωνικής ευαισθησίας ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι στο Κολωνάκι.
Το 5ο Χριστουγεννιάτικο BAZART καλλιτεχνικής και κοινωνικής ευαισθησίας ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι στο Κολωνάκι.

Η Μ art MANOLIOUDAKIS διοργανώνει σε ετήσια βάση από το 2002 το BAZART, ένα χριστουγεννιάτικο bazaar τέχνης, που φέτος λαμβάνει χώρα σε έναν νέο χώρο: το κτίριο επί της οδού Σόλωνος 10 & Ηρακλείτου (2ος όροφος) στο Κολωνάκι.

Το Bazart θα φιλοξενήσει έργα νεοανερχόμενων και καταξιωμένων καλλιτεχνών, από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό.

Το opening του Bazart στο M art space θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007 από τις 2 το μεσημέρι και θα διεξαχθεί για πρώτη φορά σε συνεχόμενη βάση για 15 ημέρες, έως και τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου (ώρες λειτουργίας -ώρες καταστημάτων).

Σημαντικό μέρος των εσόδων θα διατεθεί και φέτος σε κοινωφελές σκοπό και συγκεκριμένα στο Ίδρυμα ‘Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ’, μέλος της Ένωσης ‘ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ’.

Για τις Ελληνίδες fashionistas, το Bazart επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη, σε σχήμα τσάντας και με άρωμα Νέας Υόρκης!

Η PATRICIA FIELD, η διεθνούς φήμης στυλίστρια και σχεδιάστρια μόδας - υποψήφια για Όσκαρ για την blockbuster ταινία ‘The Devil Wears Prada’ και γνωστή από τη συνεργασία της με το επιτυχημένο σίριαλ ‘Sex and the City’ και την ομότιτλη κινηματογραφική ταινία που γυρίζεται αυτή την εποχή, θα διαθέσει μία συλλεκτική τσάντα σε 300 τεμάχια, ειδικά σχεδιασμένη για την M art και τις ανάγκες του Bazart.

Στο Bazart θα διατίθεται προς έκθεση & πώληση μια ευρεία γκάμα της καλλιτεχνικής δημιουργίας: γλυπτά, πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφικά έργα, κεραμικά αντικείμενα, σύγχρονα κοσμήματα τέχνης με πρωτοποριακά υλικά σε συνδυασμό με πολύτιμα μέταλλα, χρηστικά αντικείμενα τέχνης, βιβλία, lifestyle αξεσουάρ μόδας, πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια κ.α.

O χώρος - παράλληλα με τη διεξαγωγή του Bazart - θα λειτουργεί ως έκθεση πολύτιμων vintage κοσμημάτων, για ραντεβού ειδικής σχεδίασης πολύτιμων κοσμημάτων σε συνεργασία με μεγάλους οίκους του εξωτερικού και ως shop in shop - art gallery, με μια ευρεία γκάμα έργων και αντικειμένων τέχνης ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Τέλος, στον ίδιο χώρο, θα λειτουργήσει διαδραστικό εργαστήρι δημιουργικής φαντασίας (ζωγραφικής & γλυπτικής) για παιδιά ηλικίας 4-8 ετών.

Bazart in M art space!
Σόλωνος 10 & Ηρακλείτου (2ος όροφος), Κολωνάκι
Εγκαίνια: 15/12/07, 14:00