Ο Denzel Washington στο Broadway

11.11.2009
Ο Denzel Washigton ανάμεσα σε γυρίσματα για το "Unstoppable" κι έχοντας τελειώσει το "Book of Elli" , αλλάζει στρατόπεδο κι απ’ αυτό του κινηματογραφικού πανιού πηγαίνει σ’ εκείνο του θεατρικού σανιδιού. Και όχι σε μια απλή θεατρική σκηνή αλλά σ’ εκείνη του Broadway.

Ο Denzel Washigton ανάμεσα σε γυρίσματα για το "Unstoppable" κι έχοντας τελειώσει το "Book of Elli" , αλλάζει στρατόπεδο κι απ’ αυτό του κινηματογραφικού πανιού πηγαίνει σ’ εκείνο του θεατρικού σανιδιού. Και όχι σε μια απλή θεατρική σκηνή αλλά σ’ εκείνη του Broadway. Μετά το ρόλο του Βρούτου στον «Julius Caesar» το 2005 επιστρέφει για ένα έργο βραβευμένο με Pulitzer ως καλύτερο δραματικό έργο και Tony για καλύτερο θεατρικό έργο.

Πρόκειται για το "Fences" του August Wilson, το οποίο επικεντρώνεται στη ζωή των αφροαμρικανών τον 20ο αιώνα . Ο Wasington θα παίξει το ρόλο του Troy Maxson., χαρακτήρα το οποίο είχε ερμηνεύσει ο James Erl Jones το 1987 στην ίδια σκηνή και οι Mary Alice και Courtney B. Vance συμπλήρωναν τον υπόλοιπο θίασο. . Για όσους βρεθείτε στη Νέα Υόρκη την άνοιξη η παράσταση θ ανέβει το Μάρτιο του 2010.

Κική Παπαδοπούλου