Indie Rock Bands' Festival-αλλαγή ημερομηνίας

07.10.2009
Ο Σταυρός του Νότου ροκάρει κι από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι 14 Δεκεμβρίου θα υποδεχθεί μια dreamteam από ελληνικές αγγόφωνες μπάντες για το μεγαλύτερο indie rock festival της Ελλάδας, το Indie Rock band's festival.
Ο Σταυρός του Νότου ροκάρει κι από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι 14 Δεκεμβρίου θα υποδεχθεί μια dreamteam από ελληνικές αγγόφωνες μπάντες για το μεγαλύτερο φεστιβάλ indie rock της Ελλάδας, το Indie Rock Bands' Festival.

Οι μουσικοί της λεγόμενης ελληνικής σκηνής πρωτοπορούν, κερδίζουν διαγωνισμούς, κάνουν συναυλίες στην Ευρώπη, συνεργάζονται με καλλιτέχνες διεθνούς καριέρας, κάνουν μίξεις και mastering με άγγλους και αμερικάνους «μετρ» του είδους, έχουν το σεβασμό ελλήνων και ξένων επιφανών συναδέλφων κι ανεβαίνουν στη σκηνή για την έκσταση και όχι μόνο για τα λεφτά.

Την προσοχή σας παρακαλώ....Οι Matisse, Cyanna, Film, Abbie Gale, G.A.D, Modrec, Berlin Brides, Zebra Tracks, Flakes, Simon Bloom, The Boy, An Orange End, Lolek, Your Hand in Mine, Transistor, No Profile, Brainwash Squad, Rosebleed, Liar Birds και οι Pop Eye με guests τους μεγάλους Last Drive και Johnette Napolitano, των Concrete Blonde αποτελούν το line up για το Indie Rock Bands’ Festival με τον Σταυρό το Νότου να έιναι στην παραγωγή.

Μία μέρα την εβδομάδα, από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου μέχρι και το κλείσιμο -για την καλοκαιρινή περίοδο- θα φιλοξενούνται στη σκηνή δύο ή περισσότερες μπάντες, ανά βραδιά. Η σάλα του Σταυρού θα αδειάζει από τραπέζια και κερέκλες, οι πόρτες θ’ ανοίγουν στις 20.00 κι οι τιμές εισόδου με ποτό θα είναι as low as it gets, με ανώτερη τιμή τα 15 ευρώ. Επίσης, τα live θα τελειώνουν πριν τα μεσάνυχτα.

Το φεστιβάλ ξεκινάει με τους Matisse και τους Cyanna, οι οποίοι θα εναλλασσονται ανά Δευτέρα. Τα support groups θα είναι διαφορετικά σε κάθε live, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έρχεται από το Los Angeles: Η θρυλική τραγουδίστρια Johnette Napolitano, των Concrete Blonde θα εμφανιστεί ως special guest με τους Matisse μία από τις Δευτέρες, όπου θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά live το ντουέτο τους «Today».


Σημειώστε το πρόγραμμα αναλυτικά:

2 Νοεμβρίου: Cyanna + Transistor

9 Νοεμβρίου: Matisse + No Profile

16 Νοεμβρίου: Cyanna + Brainwash Squad

23 Νοεμβριου: Matisse with Special Guest: Johnette Napolitano

30 Νοεμβρίου: Cyanna + Pop Eye

7 Δεκεμβρίου: Matisse + Rosebleed

14 Δεκεμβρίου: Cyanna + Transistor

21 Δεκεμβριου: Matisse + Liar Birds


Στη συνέχεια, μερικές από τις μπάντες που θα εμφανιστούν είναι οι: Film, Abbie Gale, G.A.D, Modrec, Berlin Brides, Zebra Tracks, Flakes, Simon Bloom, The Boy, An Orange End, Lolek, Your Hand in Mine και πολλοί άλλοι και φυσικά οι αγαπημένοι μας Last Drive σ’ ένα ecstatic live. (Το πρόγραμμα γι' αυτές τις συναυλίες δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα).