Η κόρη του Γιώργου Βουλγαράκη live στο ΣτΝ

25.11.2015
Μετά από μια σειρά επιτυχημένων ακουστικών εμφανίσεων μαζί, η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Σταμάτης Μορφονιός, ολοκληρώνουν απόψε τον κύκλο των συναντήσεών τους στη ζεστή σκηνή του Σταυρού του Νότου Club.

Οι δυο τους, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο δίσκο της Παυλίνας, στον οποίο ο Σταμάτης υπογράφει στίχους και μουσική, στα:«Άγριος τσακωμός» και «Φύγε» και εδώ και καιρό, μοιράστηκαν την ίδια σκηνή, με μεγάλη επιτυχία, σε προγράμματα που έχουν συναίσθημα, δυναμισμό, φωτιά και αέρα.

Η Παυλίνα, εφοδιασμένη με το σκηνικό της πάθος, κερδίζει ολοένα και περισσότερο καρδιές και ραδιοφωνικά charts, με τα κομμάτια του δίσκου της «Λαβύρινθοι»,να πρωταγωνιστούν («Λίγο λίγο», «Λαβύρινθοι», «Άγριος τσακωμός») [κυκλοφορεί από την CobaltMusic]. Με το μυστήριο της φωνής και της ερμηνείας της,διεκδικεί με την καλλιτεχνική της αξία, τα σκήπτρα μιας ουσιαστικής θέσης στους ερμηνευτές της νέας γενιάς.

Ο Σταμάτης, τραγουδοποιός και τραγουδιστής, με πρώτο δείγμα γραφής τον αποκαλυπτικό δίσκο του «Χαίρε ω χαίρε Ελευθερία»,φέρνει στις μουσικές του και στη σκηνή, την συγκλονιστική αλήθεια του. Με σπουδαία τραγούδια(«Ο Γύρος του Θανάτου», «Ποιά ακριβώς στιγμή έπαψες να μ΄ αγαπάς», «Χιλιάδες Τελευταίες Φορές») και συνεργασίες, αλλά και με την βαθιά χαρακτηριστική φωνή του, πορεύεται στα μουσικά πράγματα δίνοντας πια το χαρακτηριστικό του στίγμα.

Παίζουν οι μουσικοί:
Ακορντεόν: Μερόπη Βλαχογιάννη
Κιθάρα: Μάριος Στρέπης
Κόντραμπασο: Κώστας Αρσένης
Πνευστά: Χρήστος Σπηλίοπουλος
Τύμπανα: Νίκος Παπαμβανούσης

Info:

ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ & ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ
Τετάρτη 25 Νοεμβρίου
Σταυρός του Νότου Club

Είσοδος 10€ (με μπύρα ή κρασί)
Ώρα έναρξης: 21.30