Χριστουγεννιάτικα στολίδια της ... διαστροφής

23.12.2013
Καθώς είμαστε στην τελική ευθεία για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς σάς παρουσιάζουμε μια πρωτότυπη και πικάντικη ιδέα για εναλλακτικό στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Αν βαρεθήκατε τις κλασσικές μπάλες, τα αγγελάκια, τους ταράνδους και τα αστεράκια υπάρχει για εσάς το ”Pornaments” μια συλλογή «ακατάλληλων» στολιδιών που θα έκαναν τον Ρούντολφ το ελαφάκι κόκκινο από ντροπή. Ενδεικτικά παραθέτουμε τον Αγιο Βασίλη με αιθέρια ύπαρξη σε προσωπικές ...στιγμές, χιονανθρώπους μεταξύ τους σε προσωπικές στιγμές και πολλές άλλες πρωτότυπες ιδέες που σίγουρα θα κάνουν το δέντρο σας αφορμή για πολλές συζητήσεις. Προσέξτε μόνο μην περιμένετε πιτσιρίκια για καλεσμένους, θα περάσετε εφιαλτικές στιγμές...

Καθώς είμαστε στην τελική ευθεία για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς σάς παρουσιάζουμε μια πρωτότυπη και πικάντικη ιδέα για εναλλακτικό στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Αν βαρεθήκατε τις κλασσικές μπάλες, τα αγγελάκια, τους ταράνδους και τα αστεράκια υπάρχει για εσάς το ”Pornaments” μια συλλογή «ακατάλληλων» στολιδιών που θα έκαναν τον Ρούντολφ το ελαφάκι κόκκινο από ντροπή.
Ενδεικτικά παραθέτουμε τον Αγιο Βασίλη με αιθέρια ύπαρξη σε προσωπικές ...στιγμές, χιονανθρώπους μεταξύ τους σε προσωπικές στιγμές και πολλές άλλες πρωτότυπες ιδέες που σίγουρα θα κάνουν το δέντρο σας αφορμή για πολλές συζητήσεις.

Προσέξτε μόνο μην περιμένετε πιτσιρίκια για καλεσμένους, θα περάσετε εφιαλτικές στιγμές...