H Mάιλι περνάει και μόνη της καλά

17.12.2013
Η 21χρονη τραγουδίστρια φοβόταν τη μοναξιά μέχρι που τα πέταξε όλα και την ξεπέρασε

Είναι από τα πρόσωπα που τράβηξαν πολλές φορές την προσοχή αυτό το χρόνο και οι περισσότερες γνωστές ετήσιες λίστες με όσους απασχόλησαν περισσότερο τα μίντια το 2013 την έχουν μέσα.

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) προσπάθησε πολύ να πάρει την πρωτιά από τις υπόλοιπες ποπ σταρ βγάζοντας όσα ρούχα είχε, τερμάτισε το twerking και προσφατα μίλησε σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή για το πως περνάει και μόνη της καλά πια ύστερα από τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Λιαμ Χεμσγουορθ (Liam Hemsworth)

«Είχα φοβηθεί πολύ να μείνω μόνη μου και σκέφτομαι πως αυτός ο φοβός ήταν μεγαλύτερος από κάθε άλλη ψυχολογική μετάπτωση αυτο το χρόνο. Δε θέλω να έχω ανάγκη κάποιον ξανά ούτε να νιώθω πως χωρίς αυτόν δε μπορώ να είμαι ο εαυτός μου.» ανέφερε η 21χρονη τραγουδίστρια στην εκπομπή της Μπάρμπαρα Γουόλτερς (Barbara Walters) με τη θεματική «The 10 Most Fascinating People of 2013.»

Επίσης πρόσθεσε πως στα 19 της που αρραβωνιάστηκε δεν είχε συνηδειτοποιήσει τι έκανε ακριβώς και μπορεί να είχε πλάκα να φοράει μονόπετρο αλλά περιμένει πως και πως να μείνει μόνη της στο σπίτι της και να ζήσει στιγμές απόλυτης ησυχίας. Μάλιστα.

K.Π