Η Αντέλ κατακτά καινούρια κορυφή

16.12.2013
H 24χρονη τραγουδίστρια δε σταματάει να γεμίζει τις λίστες.

Σε περίπτωση που η Αντέλ (Adele) δε βγάλει καινούριο άλμπουμ σύντομα δε θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα αφού το «21» συνεχίζει να μαζεύει ρεκόρ και να της φέρνει ακόμα περισσότερα χρήματα στα χρηματοκιβώτια της.

Το Amazon δημοσίευσε τη δεκάδα με τα άλμπουμ που έχουν πουλήσει τα περισσότερα τα αντίτυπα και η 24χρονη τραγουδίστρια δεν είναι μόνο στην πρώτη θέση αλλά έχει πιάσει και την όγδοη με το προηγούμενο δίσκο της «19». Δεύτερο ήρθε το «I Dream a dream» της συμπατριώτισσας της Σούζαν Μπόιλ (Susan Boyle) η οποία αντιμετωπίζει τελευταία προβλήματα υγείας και ακυρώνει συναυλίες και στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Στίβεν Σγουόρτζ (Stephen Shwartz) με το «Wicked».

Τέταρτοι έφτασαν στον τερματισμό ο Ρόμπερτ Πλαντ (Robert Plant) και η Άλισον Κραους (Alison Krauss) με το «Raising Sand», την πεντάδα συμπληρώνουν οι Mumford and Sons (Sigh no more) και η Λέιντι Γκαγκα (Lady Gaga) παρ’ όλο που είναι στο νούμερο ένα των MP3 κομματιών που πούλησαν περισσότερο με το «Born this way» απουσιάζει από τα άλμπουμ.

Aναλυτικά:
1. Adele: 21
2. Susan Boyle: I Dreamed A Dream
3. Stephen Schwartz: Wicked (2003 Original Broadway Cast)
4. Robert Plant & Alison Krauss: Raising Sand
5. Mumford & Sons: Sigh No More
6. Taylor Swift: Fearless
7. Amy Winehouse: Back to Black
8. Adele: 19
9. Dixie Chicks: Taking the Long Way
10. Coldplay: Viva la Vida or Death and All His Friends

Κ.Π