Αποσύρεται η Μπρίτνεϊ;

05.12.2013
Η 31χρονη ποπ σταρ αρχίζει και δεν νιώθει πολύ άνετα με την επιστροφή της στη μουσική ύστερα κι από την αποτυχία του δίσκου της.

Από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) μετά από τόσα χρόνια απουσίας, φαινόταν πως είχε χάσει τη λάμψη και κυρίως τις αντοχές για να μπει ξανά δυναμικά στη βιομηχανία που της έβαλε το στέμμα της πριγκίπισσας της ποπ.

Στην κριτική επιτροπή του X Factor προσπαθούσε πολύ να προσαρμοστεί στις καινούριες συνθήκες όπως επίσης και στις εμφανίσεις της γενικά σε κόκκινα χαλιά, βίντεο κλιπ και σκηνές. Έκλεισε εμφανίσεις στο Λας Βέγκας η προπώληση των οποίων δεν πήγε και τόσο καλά και πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε πως το νέο της άλμπουμ «Britney Jean» πούλησε μετα βίας 6,400 από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του. «Μπορεί να αποσυρθώ… Επίσης υπάρχει περίπτωση να κάνω ακόμα δύο παιδιά και να παντρευτώ, ποιος ξέρει.» δήλωσε η 31χρονη τραγουδίστρια στο Extra.

Επίσης όταν τη ρώτησαν για τον καινούριο της σύντροφο Ντέιβιντ Λουκάντο (David Lucado) πρόσθεσε πως βοηθάει πολύ όταν βγαίνεις με κάποιον εκτός μουσικής βιομηχανίας και πως η χημεία είναι καλύτερη.

Κ.Π